1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav zaváhala a čelo se začíná vzdalovat


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslav vstupuje do jarní části krajského přeboru s vidinou těch nejvyšších míst. Zimní příprava proběhla ideálně a sám trenér třetího týmu podzimu tvrdí, že jeho svěřenci na tom budou ještě lépe, než první polovinu soutěže. Želeč se nachází v klidnějším středu tabulky a každý bod proti týmům v popředí je velice cenný.

Na stadionu se sešlo na soběslavské poměry velké množství fanoušků. V zápisech se uvádí počet okolo dvou set lidí, ale celkový počet diváků se mohl pohybovat i o padesát více. „Přišlo tolik lidí a my jsme zahráli takhle špatně. Řekli jsme si, že nenastoupíme jako nějací mistři světa, tak jsme pro změnu z kabiny vyšli s hlavami dole, nechápu to,“ mrzelo kapitána domácích Jana Boháče.

Domácí tým chtěl do utkání vstoupit aktivně, ale jakoby plné tribuny spíše zmrazili hráče a Soběslav se celý poločas nedokázala dostat na vlnu své hry. Želeč zkušeně bránila a nepouštěla favorizovaný tým do tlaku, natož do šancí. První změna na světelné tabuli se udála ve 22. minutě, když se nejstarší hráč na hřišti Michal Sokolt nejlépe zorientoval při rohovém kopu a dopravil míč hlavou do sítě. Soběslavi se do konce poločasu nepodařilo s výsledkem nic udělat. Tribuny moc důvodu k radosti neměly, jelikož domácí hráči nepředváděli výkon, na který většina z fanoušků přišla.

Ve druhém poločase se hra začala více přiklánět na stranu Soběslavi. Domácí více běhali, drželi míč a byla na nich vidět obrovská touha po bodech. V 76. minutě se podařilo vyrovnat zkušenému Karlovi Polišenskému, který probral i fanoušky.

Soběslav od vyrovnávací branky ožila a pokoušela se o rychlé otočení výsledku, avšak čas jim na to už nevystačil a proto se oba týmy rozešly smírně 1:1.

 

Soběslav se v dalším kole utká ve šlágru kola na hřišti druhého Jankova, Želeč doma bude chtít potvrdit roli favorita v duelu proti poslednímu Veselí. V dresu Želče hraje dvojice Sokolt – Petr, která ještě loňskou sezónu nastupovala na protější straně. 



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč: Velmi těžko se mi tento zápas hodnotí. V zimní přípravě jsme makali, hráli dobře, poráželi soupeře a najednou přijde mistrák a my máme hlavy dole a nepředvádíme hru, kterou chceme hrát. Ve druhém poločase jsme se začali lépe pohybovat a naštěstí se nám povedlo vyrovnat. Příští týden nás čeká silný Jankov a tam musíme předvést úplně odlišný výkon.




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] - D. Doležal [-] (67. D. Maršík [-] ) , T. Mazouch [-] , V. Žalda [-] , M. Mazouch [-] - K. Polišenský [-] , M. Dvořák [-]

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - D. Pavličko [-] , M. Petr [-] , P. Janošík [-] - M. Brůžek [-] (76. V. Podroužek [-] ) , J. Holub [-] , L. Kordina [-] , T. Kukučka [-] , O. Majer [-] (87. M. Barteska [-] ) , M. Sokolt [-] (82. O. Stránský [-] ) - R. Novotný [-] -

ŽK: 41. V. Žalda , 54. J. Boháč , 66. L. Podráský - 66. J. Holub , 90. D. Pavličko .
Místo: Soběslav. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Matyš Jakub - HERZOG Radek, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.