2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov zvrátil utkání na svoji stranu


Branky


0

Hosté vítězstvím potvrdili jarní zlepšené výsledky narozdíl od pozdimu, kdy se jim vůbec nedařilo a byli na poslední příčce tabulky. Z toho se v této části sezóny vyšplhali a udržují si třetí místo od konce. To herálečtí hrají s přehledem celou sezónu klidný střed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin za remízového stavu

Začátek zápasu patřil hostům, kteří byli aktivnější. Ti toho dokázali také využít, když se v 16. minutě dokázal trefit T. Faltýnek. Po protiútoku Nového Rychnova přišla z pravé strany přihrávka před velké vápno, kde si míč Faltýnek přehodil z pravé nohy na levou a míč následnou střelou umístil k tyči. Po dvaceti minutách hry se chytli konečně i domácí, kdy nejdříve nastřelili pouze tyč branky hostů, ale už ve 26. minutě se jim podařilo stav utkání srovnat. Po úprku po straně byl míč prostrčen na J. Pátka a ten míč napálil na zadní tyč. Do poločasu se už následně skóre neměnilo.

Hostující Loskot dvěma pěknými góly rozhodl o zápase

Do druhého poločasu už domácí nastoupili aktivněji, než do toho prvního, ale srazila je vlastní chyba z 59. minuty a následná nechytatelná střela hostů. Po ztrátě míče domácích na polovině hřiště si ho přebral M. Loskot a mířil s ním k bráně, poté co se rozhodl vystřelit vymetl nádherně ligovým gólem šibenici. Ten samý hráč dokázal vstřelit třetí gól hostů už o šest minuty později, kdy po rychlém protiútoku Loskot nejprve nahrál doleva na Mugrauera a ten mu míč vrátil těsně za velké vápno. Loskot se napřáhl a na jeho umístěnou střelu k pravé tyči byl gólman J. Vašák opět krátký. Domácí se zmohli už na pouhé snížení stavu, kdy v 80. minutě V. Hrala dorážel míč na malém vápně do brány. Na srovnání stavu už to však nebylo, kdy se Herálci do konce zápasu podařilo už pouze nastřelit břevno a v 88. minutě byl vyloučen jejich hráč V. Hrala.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Pátek Josef - předseda mužstva: Začátek zápasu patřil hostům a dali z toho také gól. My jsme se chytli až od 20. minuty. Druhý poločas jsme začali dobře, ale pak jsme udělali hrubé chyby. Hosté neměli tolik šancí, ale bohužel dali góly. Po nich nakonec tedy vyhráli zaslouženě.

TJ Start Nový Rychnov
Mareš Petr - trenér: První poločas byl vyrovnanější, kdy jsme měli nějaké šance. Ve druhém poločase jsme z minima šancí dali dva góly. Hráli jsme ve splácané sestavě, kdy jsme s sebou měli dva dorostence a dva hráče béčka. Na to, že bylo horko se však hrál celkem aktivní fotbal. Opět jsme předvedli bojovný výkon, kdy kluci táhli za jeden provaz i přes některé méně zkušené. Dnes nám vyšly akce, ze kterých jsme vytěžili maximum gólů.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Vašák [-] - P. Med [-] , P. Paclík [-] , L. Stojan [-] , O. Ganobjak [-] - V. Hrala [-] , O. Král [-] , J. Pátek [-] , J. Stojan [-] (69. L. Filínský [-] ) , J. Kohout [-] - V. Vašák [-] (66. S. Komůrka [-] )

TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - V. Mareš [-] (6. P. Barták [-] ) , J. Kratochvíl [-] , O. Kratochvíl [-] - M. Hájek [-] , M. Mugrauer [-] , M. Faltýnek ml. [-] , V. Březina [-] - M. Loskot [-] , T. Faltýnek [-] (84. P. Slavík [-] ) - M. Čech [-] (55. M. Nguyen [-] )

ŽK: 82. V. Hrala - 19. J. Kratochvíl , 39. M. Loskot , 79. M. Hájek , 82. M. Faltýnek st. . ČK: 88. V. Hrala .
Hráči zápasu: J. Vašák , J. Pátek - V. Březina .
Místo: Herálec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - TOMÁŠEK Oldřich, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.