0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř na heráleckém trávníku těsně zvítězila


Branky


0

Fotbal nefotbal se odehrál na heráleckém trávníku, odkud si nakonec to nejtěsnější možné vítězství odvezla rezerva Chotěboře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl jeden gól ve druhém poločase

V Herálci toho moc fotbalového k vidění nebylo a jednalo se tedy spíše o bojování mezi týmy. První poločas si hosté dokázali vypracovat tři dobré šance, proměnit je však nedokázali. Domácí se k žádnému pořádnému zakončení dostat nedokázali. Druhý poločas pokračoval v nastoleném tempu z toho prvního. Od 58. minuty hrál Herálec v oslabení, poté co jim rozhodčí vyloučil hráče. Nato dokázali reagovat hosté, kteří v 63. minutě vstřelili gól O. Šimonem, jenž zakončoval do prázdné brány, poté co k němu na malém vápně prošel centr z pravé strany. Ke konci zápasu se Herálec snažil ještě o tlak a zkorigování výsledku, ale i přesto, že Chotěboř v závěru dokázal zatlačit na vlastní půlku, vypracoval si pouze jednu šanci a tu proměnit nedokázal. Hosté si tak domu odvezli hubené vítězství 0:1.



Ohlasy k zápasu



FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: Nebyl to žádný pěkný fotbal, bylo to spíše bojování. První poločas jsme měli tři šance, které jsme však neproměnili. Po vstřeleném gólu jsme už zápas dokázali do konce udržet.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Vašák [-] - P. Paclík [-] , V. Hrala [-] , L. Stojan [-] , P. Med [-] - O. Král [-] , J. Pátek [-] , J. Stojan [-] , J. Kohout [-] - V. Vašák [-] , S. Komůrka [-] (75. L. Filínský [-] )

FC Chotěboř B
A. Buršík [-] - A. Doležal [-] (64. F. Janda [-] ) , J. Šimoňák [-] (75. P. Ledvinka [-] ) , P. Krédl [-] , T. Kohout [-] , M. Běloušek [-] , F. Tůma [-] (51. O. Šimon [-] ) , R. Fiala [-] , R. Odvářka [-] , D. Čapek [-] , J. Neuvirt [-]

ŽK: 24. J. Stojan , 82. V. Hrala , 88. P. Paclík - 53. T. Kohout , 76. F. Janda . ČK: 58. O. Král .
Hráči zápasu: D. Čapek , R. Fiala .
Místo: Herálec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - ROSICKÝ Pavel, PORUPKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.