0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina B ztratila po nudné remíze 0:0 se Žďárem B první místo v tabulce


Branky


0

Před utkáním byli mírnými favority domácí fotbalisté, kteří hráli líbiví fotbal a navíc vedli tabulku. Ale hostující Žďár je znám tím, že dokáže potrápit i silnější celky. Navíc v derby zápasech se rozdíly smazávají

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tlačí na defensivu hostů ze Žďáru

Začátek derby vyšel lépe hostům. Ve 3. a 9. minutě si vypracovali dvě výborné příležitosti, Filippi ale obě neproměnil. Poté hráči Vrchoviny výrazně přidali a po zbytek první půle byli jasně lepším týmem. Svoboda v brance Žďáru doslova čaroval a hlavně díky němu měl Žďár stále o co hrát. V 36. minutě vstřelilo Město branku, tu ale hlavní rozhodčí neuznal pro ofsajd. 

Vyrovnaný druhý poločas bez brankového vyústění

Druhou půli opět začali lépe žďárští. V 72. minutě ovšem vyfasoval za druhou žlutou Němec červenou kartu. V 74. minutě mohl nejprve rozhodnout pro Žďár Filippi , jeho střela ale mířila těsně nad. V 77. zase mohl strhnout vedení na stranu Vrchoviny Sodomka, ale jeho střela těsně minula levou tyč hostující branky. A tak derby nemělo vítěze a týmy se rozešli bez branek.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Karel Havlík, trenér: Po zápase odcházíme zklamaní, nedali jsme branku a tak jsme nemohli zvítězit. Sice jsme měli místy platonickou převahu, ale šancí nebylo moc.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun, trenér: Naše poslední zápasy jsou jako přes kopírák. Na začátku zápasu si dokážeme vytvořit tlak a máme i šance. Ty ale nedokážeme proměnit a potom přenecháme hru soupeři. Dnes byla v první půli jasně lepší Vrchovina, ve druhé se hra vyrovnala. Pro nás je v současné situaci a formě bod z Města velmi cenný.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , M. Drdla [-] , J. Veselý [-] , J. Skryja [-] - L. Polnický [-] , V. Bárta [-] (55. P. Blažíček [-] ) , M. Žák [-] , M. Vašíček [-] (82. Z. Josífek [-] ) - P. Sodomka [-] - M. Kyselý [-] (73. O. Follprecht [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - R. Štursa [-] , P. Machatka [-] , Z. Peňáz [-] - V. Frieb [-] , P. Němec [-] , J. Jun [-] , T. Jelínek [-] , R. Gančev [-] - V. Franěk [-] (79. L. Bulíček [-] ) , M. Filippi [-] (90. D. Malicki [-] ) -

ŽK: 31. D. Bača - 34. P. Němec , 76. V. Franěk , 90. Z. Peňáz , 90. T. Jelínek , 91. T. Jelínek , 91. Z. Peňáz . ČK: 72. P. Němec .
Hráči zápasu: M. Vašíček , P. Sodomka - M. Filippi , F. Svoboda .
Místo: Radešínská Svratka. Počet diváků: 110. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - ZADINA Petr, STRAKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.