0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jemnici bez branek


Branky


15

Takticky svázané utkání skončilo bezbrankovou dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí měli lepší vstup do utkání. Hned po úvodu pronikl do vápna Křivánek, předložil míč Trnavskému, ale jeho dobře mířená střela byla obráncem zblokována. O chvíli později unikl obraně Sussenbek, toho však vychytal dobře postavený Prchal. Tím aktivita domácích skončila. Hosté s dobrou obrannou hrou už domácí k ničemu nepouštěli. Hosté zkoušeli ohrožovat Pocara v bráně převážně stadardními situacemi. V největší šanci pro hosty se ocitl po půl hodině Navrátil, jehé únik po pravé straně Pocar vychytal. Ke konci půle se pokoušel tečí k tyči překvapit Bastl. Ovšem v bráně byl pozorný Prchal.

 

Ani po přestávce branka nepadla

Druhá půle moc divácky záživná nebyla. Oby týmy se snažili hrát, ale obranné taktiky obou týmů střelce do šancí nepouštěly. Pouze ke konci utkání domácí Křivánek po odraženém míči z deseti metrů mířil nad bránu. Na druhé straně zkoušel jít pro penaltu Toman. Tu si však u rozhodčích neprosadil, a tak se zrodila bezgólová remíza.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Luka potvrdila, že má dobrou organizaci hry. Oba týmy se snažili hrát, tak aby nepustili soupeře do vedení. Proto bylo k vidění minimum šancí. Oboustranně remízový zápas. I kdyby se hrálo o hodinu déle, tak by branka stejně nepadla. Bod bereme.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
F. Pocar [-] - M. Jindra [-] , D. Svěrák [-] , F. Kříž [-] - D. Sussenbek [-] , V. Toman [-] , S. Křivánek [-] , T. Süssenbek [-] , M. Trnavský [-] (76. M. Dřímal [-] ) - T. Bastl [-] (80. O. Tesař [-] ) , M. Axman [-] -

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
A. Prchal [-] - M. Kolda [-] , O. Šabach [-] , J. Uherek [-] , L. Tuma [-] (90. R. Prchal [-] ) , P. Navrátil [-] , M. Jícha [-] , Š. Kreigsmann [-] (69. F. Toman [-] ) , D. Mitev [-] , J. Večeřa [-] , P. Čermák [-]

ŽK: 58. M. Jindra - 53. D. Mitev , 77. M. Jícha , 81. F. Toman .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BULÍN Filip - CHROMÝ Karel, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů