EXPERT TIP - 23.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 21.5.2016

0

23. kolo si na sobotu pro nás připravilo dvě utkání, které mají punc záchranářských bojů. Do Náměšti, která se nyní  trápí v koncovce přijede Sk Telč a domácí Slavoj Třešť přivítá doma finišující Čáslavice. Zápasy Čáslavic vždy slibují atraktivní fotbal se spoustou branek.

 

Na neděli nám zbývá 5 duelů. V hitu kola se představí ve Vladislavi nejlépe střílející celek soutěže z Koutů, zde se střetne velmi silná obrana domácí proti útočné síle hostů. Budišov-Nárameč přivítá doma Želetavu, máme zprávy, že se má navrátit do sestavy Karel Nováček, domácí kanonýr, kterého trápili zdravotní potíže. Štika ligy Nová Ves doma vyzve Ježka Rantířov, o vítězství domácích nikdo nepochybuje, zvlášť když hosté mají velké problémy se sestavou. Lídr soutěže Vrchopina B uvítá Ždár B, zde by se mohl hrát rychlý fotbal, oba celky mají v sestavách hodně mladých dravých fotbalistů. Třebíč B - Hrotovice, tento duel bude velmi specifický, bude záležet na tom kolik domácí využijí dorostenců a Hrotovice ještě nejsou zachráněni, takže přijedou určitě s vizí bodovat.




Josef Jančo, trenér SK Telč

Součastný trenér je v Telči patriot. Prošel si domácí přípravkou, žáky, dorostem i muži. Po hráčské kariéře pracoval u dorostu. Následně ho v roce 2014 povýšili na post hlavního trenéra. A mužstva SK Telč. Na této pozici působí dodnes.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.