2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání dvou různých poločasů se zrodila remíza 2:2


Branky


10. D. Svoboda , 30. L. Petz - 76. F. Coufal , 84. F. Coufal
0

Utkání Vladislavi s Kouty slibovalo střet kvalitní obrané fáze domácích s kvalitním útokem hostů. Kouty jsou s 27 branky nejlépe střílejícím mužstvem na soupeřově hřišti. Toto utkání nemělo favorita, protože se třetli dva sousedé z tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Vladislav střílí 2 branky, ale také musí nuceně 2 krát střídat.

To ukání se vedlo ve vyronaném duchu. Šance se vytvářela obě mužstva, ale v koncovce byli efektivnější domácí. V 10. minutě po kombinaci z pravé strany, přišel centr do pokuvého území, kde již čekal David Svoboda, který míč uklidil do sítě 1:0. Následně na to musel v 12.minutě pro svalé zranění David Svoboda střídat, nahradil jej František Macek. V 30. minutě po skrumáži se nejlépe zorientoval Lukáš Petz a prostřelil brankáře 2:0. V 39.minutě musel domácí trenér znovu střídat pro zranění odstoupil Michal Nevoral a nahradil ho Petr Ciprys.

Hosté ze standardních situací zásluhou Filipa Coufala vyrovnávají na 2:2

Druhý poločas hodně ovlivnilo zranění dvou klíčových hráčů Vladislavi. Domácí nedokázili ve středu hřiště udržet balón a kazili lehké přihrávky. Vytvořili si ještě jednu velkou příležitost, ale tu nedokázali proměnit. A tak otěže zápasu převzali hosté z Koutů. V 76.minutě ze standartní situace snížil Filip Coufal na 2:1. V 84. minutě prodloužený aut doputoval až k Filipu Coufalovi  a ten vyrovnal na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Lubomír Venhoda, trenér: Po vyrovnaném prvním poločase jsme vedli díky lepší koncovce 2:0. Ale druhý poločas byli lepší hosté i zásluhou toho, že jsme museli nuceně střídat dva klíčové hráče. Konečná remíza odpovídá průběhu utkání.

TJ Sokol Kouty
Jaromír Růžička, asistent trenéra: Po první poločase jsme nezaslouženě prohrávali 2:0. V druhém poločase jsme více hráli po zemi a domácí přehrávali. Na vyrovnání se nejvíce zasloužil kvalitním výkonem Filip Coufal. V celkovém změní je konečná remíza zasloužená.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - T. Prokop [-] , V. Paločko [-] , J. Orálek [-] , O. Venhoda [-] - P. Vyletěl [-] , O. Krátký [-] , L. Petz [-] , M. Nevoral [-] (39. P. Ciprys [-] ) , L. Venhoda [-] - D. Svoboda [-] (12. F. Macek [-] ) -

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] (72. R. Caha [-] ) - D. Navrkal [-] , J. Hrůza [-] , M. Nestrojil [-] , J. Havelka [-] - J. Cejpek [-] , J. Roušar [-] , F. Coufal [-] , M. Parma [-] - M. Neumann [-] , F. Tenkl [-] -

ŽK: 56. P. Vyletěl , 66. L. Venhoda , 71. O. Venhoda , 78. O. Krátký - 41. M. Parma , 89. F. Tenkl .
Hráči zápasu: L. Petz , M. Nevoral - F. Coufal .
Místo: Vladislav. Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - KUČERÍK Milan, KŘEN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.