0:1
(0:1)
19. V. Bastl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Brodu opět neskórovala, Okříškám tak stačila k vítězství jediná branka


Branky


19. V. Bastl
0

Kdo sleduje podrobně jarní výsledky béčka brodského Slovanu, tak ten ví, že mladíci z Brodu nehrají v poli vůbec špatně, ale hranici velkého vápna soupeře zaměnili nejspíš za brankovou čáru, za kterou se již nehraje. Jinak si totiž nelze vysvětlit ten fakt, že do začátku jarní části ještě neskórovali. Zažilo se tak pravidlo, že pokud jim soupeř dá alespoň jednu branku, pak vyhraje. Tato, pro broďáky smutná, rovnice platila i v zápase s SK Huhtamaki Okříšky..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stále stejná brodská písnička

Poosmé na jaře předvedla brodská juniorka sympatický výkon, poosmé je však zradila koncovka. V úvodní pasáži se sice hrálo pod taktovkou Brodu, ale rychlonozí mladíci v dresu domácích hráli opět jen po velké vápno. Potom se hra začala vyrovnávat, do 19. minuty však bez vážnějších šancí. Pak se Slovan dopustil fatální chyby v rozehrávce a  Vít Bastl to dokázal potrestat – 0:1. Okříšky se po úvodní brance našly, hrály na jistotu, a pokud přišlo něco ošemetného, tak to vyřešil výborný Fiala v brance. Nebylo tak divu, že se šlo do kabin za stavu 0:1.

 

Brod střeleckou mizérii neukončil, Okříšky si tak odvezly všechny body

Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil. Hrálo se po většinu času vyrovnaně, hosté s Okříšek spoléhaly na pozornou defenzivu, podpořenou spolehlivým brankářem. Hru domácích rozrušovaly brejky hostů. Broďáci se snažili s jarní nulou na ukazateli vstřelených gólů něco udělat, ale těsné vítězství si zkušený kádr hostů pohlídal. Havlíčkův Brod B si tak opět vyzkoušel, že jenom na krásu se fotbal nedá úspěšně hrát..



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Jiří Pabousek, trenér Slovanu: Bohužel se musím v posledních utkáních neustále jen opakovat. Mužstvo nehraje špatně, není horší než soupeř, ale nejsme schopni vstřelit branku a naopak naivní chybou soupeři branku darujeme!

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: První půli jsme neodehráli dobře. Podcenili jsme soupeře, který se prezentoval rychlým fotbalem s maximálním nasazením. Byli jsme v soubojích pozdě - nebylo to podle našich představ. Po přestávce jsme se zlepšili. Domácí se naštěstí pro nás do vápna moc nedostávali a když už se tam dostali, tak vše vyřešil výborný Fiala v bráně. Dnes nevyhrál lepší, ale v zakončení šťastnější..



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
P. Soukal [-] - V. Halák [-] , M. Báča [-] , K. Svoboda [-] , L. Burjetka [-] , J. Molák [-] - D. Hejkal [-] , L. Bača [-] (71. D. Henek [-] ) , D. Fikar [-] - J. Horn [-] , J. Fišer [-] (82. J. Horák [-] )

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , T. Dočkal [-] , J. Jůza [-] - R. Ryšavý [-] (86. Š. Novotný [-] ) , P. Dubský [-] , O. Široký [-] - V. Bastl [-] (76. F. Rampír [-] ) , M. Zeman [-] - Z. Ryšavý [-] , T. Binka [-]

ŽK: 13. D. Fikar , 45. K. Svoboda , 48. V. Halák - 42. P. Dubský .
Hráči zápasu: D. Hejkal - L. Fiala , J. Brabenec .
Místo: H. Brod. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - DVOŘÁK Jan, HOLUB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.