1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2016 18:00

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavičína neponechala nic náhodě a vyhrála v Přílukách


Branky


64. D. Frolek - 8. R. Machalíček (vl.) , 55. M. Goňa , 88. M. Švach
0

Skutečnost a také fakt, že to Slavičané myslí se záchranou svého rezervního týmu naprosto vážně, o tom se mohli přesvědčit v pátečním podvečeru přítomní diváci v Přílukách. Druhý tým tabulky se musel sklonit před značně posíleným béčkem FC TVD, které nakonec dokráčelo ke kýženým třem bodům. Po pravdě řečeno, sestava Slavičanů si ani jiný výsledek nepřipouštěla a domácí borci, hrající v amatérských podmínkách, na svého skoro divizního soupeře nakonec nestačili. Slavičín v posledních kolech udělal pro záchranu rezervy opravdu všechno, otázkou zůstává, co bude s tímto týmem do budoucna. Příluky tak přišly  o možnost postupu, po kterém možná nakonec ani netoužily a po pátku je jasné, že vítězem letošního ročníku 1. B. třídy skupiny B je tým z Malenovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli vedl Slavičín 1:0

Předposlední utkání sezóny byl důležité především pro tým Slavičína, který si chtěl zajistit setrvání v soutěži. Přijel proto výrazně posílen divizními hráči. Naopak domácí Příluky byly oslabeny o několik zraněných hráčů základní sestavy a nastoupili tak do zápasu i hráči hrající za B tým Příluku, tj. III. třídu. I přes tento rozdíl byla kvalita zápasu vysoká, hosté chtěli hrát fotbal a domácí taktéž a bylo se na co dívat. První gól mohli dát domácí, kdy v 6. min. Šuta pasem vysunul Votavu za obranu hostí, ten šel sám na brankáře, ale vystřelil těsně vedle. V 8. min. však již gól padnul, ale na druhé straně hřiště, kdy útočník hostí vystřelil z poza vápna do obrany domácích a domácí obránce  nešťastně tečoval do protipohybu brankáře Kupky – 0:1. Poněkud nešťastný gól domácí nerozhodil a pokračovali ve vypjatém výkonu proti silnějšímu soupeři, za zmínku stojí šance Lošťáka v 10. min. Hosté byli stále nebezpeční a v 26. min. prudkou střelu po zemi k tyči brány chytil famózním zákrokem domácí brankář Kupka. Další fantastický zákrok vytasil Kupka v 33. min., kdy po rohu hostí chytil hlavičkou usměrněný gól ke vzdálenější tyči. Domácí mohli srovnat Machalíčkem, kterému ale střelu po závaru v 16-tce zblokoval jeden z hostujících obránců. Následně v dobré šanci se snažil přelobovat hostujícího brankáře domácí Lošťák, ale míč skončil těsně za břevnem. Do poločasu se pak již nic významnějšího neudálo. 

 

Hosté ve druhém dějství zápas dotáhli ke kýženému vítězství

Po změně stran se hrál i nadále kvalitní fotbal, šance byly na obou stranách a jednu z nich využil hostující Goňa v 55. min. a bylo to 0:2. Domácí se ale nevzdali a po jednom propadu obrany se v 64. min. dostal k míči domácí Frolek a snížil do prázdné branky na 1:2. Domácí bojovali s cílem vyrovnat utkání a až v 88. min. se podařilo hostům do otevřené obrany, která již hrála vabank, prosadit se v brejku 4 na 2 a upravili Švachem na konečných 1:3. Domácí tým v posílennou rezervou Slavičína určitě nezklamal a vypracoval si také několik dobrých příležitostí. Hosté spoléhali na hru záložní řady, ve druhé půli ale na patnáct minut vypadli z role  a málem se jim to v závěru vymstilo. Příluky spoléhaly na výkon brankáře Kupky, který svůj tým několikrát podržel. Rezerva Slavičína se výhrou zachránila v soutěži a v posledním kole hostí v sobotu 18. června 2016  na svém hřišti zachraňující se Lukov. Domácí tým přišel o možnost získání 1. místa v soutěži, ale i tak panuje na Přílukách s umístěním týmu nejspíše spokojenost.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Do zápasu jsme nastoupili s oslabenou sestavou, naopak soupeř posílen divizními hráči. I přesto jsme odehráli velmi kvalitní utkání, kdy hráči bojovali a podržel nás hodně brankář Kupka. Bez nějaké nadsázky bych si dovolil podotknout, že kdybychom hráli v plné sestavě, určitě bychom nějaký bod uhráli. Škoda neproměněného sóla v 6. minutě, kdybychom jej dali, utkání by se asi vyvíjelo jinak. Ale takový je fotbal, i přes naši prohru bych naše hráče vyzdvihnul a poděkoval jim za odvedený výkon.

FC TVD Slavičín B
Lubomír Hnilo, trenér: K důležitému utkání jsme odjížděli posíleni o hráče A mužstva a na hřišti to bylo znát. První branku jsme dali v 9.minutě, když se dokázal prosadit Školník O. Další šance jsme si dokázali vytvořit, ale buď jsme nebyli dostatečně důrazní nebo domácí brankář byl na svém místě. Druhý poločas jsme začali dobře, když se v 55.minutě trefil Goňa M. V 65.minutě domácí snižili na 1:2, po naší špatné rozehrávce do středu hřiště, kdy domácí podnikli útok po pravé straně a následně jsme nepokryli hráče na zadní tyči. Po této brance domácí ožili, ale naštěstí nedokázali srovnat výsledek. Příluky v závěru hráli vabank a nám se podařilo v 85.minutě navýšit výsledek na 1:3, když z brejku po pravé straně odcentroval Horáček D. a našel Švacha M. staršího, který vstřelil branku. Přiluky byli těžkým protivníkem a zisku 3 bodů si velmi vážíme a jsou pro nás velmi důležité k záchraně.



Sestavy


FK Příluky
P. Kupka [-] - L. Janků [-] , T. Humpál [-] (42. D. Frolek [-] ) , R. Machalíček [-] , M. Šuta [-] - L. Lošťák [-] , M. Votava [-] , J. Dederle [-] , P. Votava [-] - M. Zahradnický [-] , J. Sobotka [-]

FC TVD Slavičín B
S. Vypušťák [-] - M. Švach [-] , T. Švach [-] , D. Horáček [-] , M. Goňa [-] (73. T. Kalík [-] ) - F. Ondruš [-] , V. Kalus [-] , O. Školník [-] , A. Bartoš [-] (83. L. Šebák [-] ) - D. Sochora [-] (89. M. Pavelka [-] ) , J. Velecký [-] (80. O. Floreš [-] )

Místo: Příluky. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Polaštík Josef  - Slováček, Liška.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku