4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potvrdili suverenitu


Branky


17. L. Müller (p.) , 28. P. Dienelt , 74. P. Dienelt , 87. L. Horváth
0

Domácí na svém hřišti celkem hladce porazili mužstvo z Peruce a potvrdili, že právem vedou tabulku soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cítolibští se nenechali zaskočit

Hra byla na začátku celkem vyrovnaná, ale cítolibští byli nebezpečnější a prokazovali, že postavení týmu na špici tabulky není náhodné. V 17. minutě se ujali vedení, kdy ve vápně fauloval Jakub Minařík, byla nařízena penalta a tu proměnil domácí Lukáš Műller.  Za dalších 9 minut ztratil míč v souboji obránce hostí Jan Suchopár a jeho chybu domácí potrestali druhým gólem, který vstřelil Petr Dienelt.

Peruc byla bez šance

Druhý poločas začali peručtí aktivně a měli také mírný tlak, jenže dostat se k zakončení byl hodně velký problém. Cítolibští je svoji tvrdou hrou na hraně pravidel drželi z dostřelu své branky. V 74. minutě se jim z brejku podařilo vstřelit třetí branku a bylo jasné, že tři body zůstanou v Cítolibech.  Zakončovatelem byl opět domácí útočník Petr Dienelt. Hráči Peruce se už na zkorigování nezmohli a naopak ještě tři minuty před koncem inkasovali čvrtý gól z kopačky Ladislava Horváta. Domácí tak potvrdili první místo v tabulce a super bilanci na domácím hřišti, když ze čtyř zápasů vytěžili plný počet 12ti bodů při skóre 16:0!

 



Ohlasy k zápasu



FK Peruc
Jaroslav Dlouhý (asistent trenéra FK Peruc): Oba týmy hrály špatně, ale domácí byli důraznější, po našich chybách vstřelili první dvě branky a bylo rozhodnuto.



Sestavy


SK Cítoliby
M. Rokos [-] - S. Bláha [-] , M. Janoušek [-] , J. Pokorný [-] , P. Zandal [-] - D. Kabele [-] , J. Maier [-] , P. Zandal [-] - L. Müller [-] , P. Dienelt [-] (82. R. Janoušek [-] ) , L. Horváth [-]

FK Peruc
J. Košín [-] - M. Košín [-] , M. Máša [-] , J. Suchopár [-] - L. Linhart [-] , J. Minařík [-] (46. M. Čížek [-] ) - M. Bartoš [-] , M. Nechanický [-] (75. Z. Říha [-] ) - M. Kratina [-] , R. Sekula [-] (57. J. Wágner [-] ) , P. Tůma [-]

ŽK: 32. J. Pokorný , 48. M. Janoušek , 58. L. Müller , 79. P. Dienelt , 88. D. Kabele - 44. R. Sekula , 71. L. Linhart .
Místo: Cítoliby. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Krejcar Tomáš - BECHYNSKÝ Tomáš, BARTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.