4:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásný Dvůr doma opět nezaváhal.


Branky


0

Hráči Krásného Dvora na domácím hřišti v této sezóně ještě neztratili ani bod. Po prvním poločase sice prohrávali s Lenešicemi 0:1, ale ve druhém dějství zahráli parádní hru a svého protivníka přerhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lenešické poločasové vedení

Hosté z Lenešic přijeli s odhodláním odvézt z dosud nepokořené domácí krásnodvorské půdy nějaké body a začali utkání dobrým presinkem a rychlou hrou. Dobře kombinovali a byli více na míči. To dělalo domácím hráčům potíže a nemohli se dostat do své pohodové hry. Největší šanci měl v 15. minutě Michal Lesňák, jenž pronikl až před samotného brankaře Radka Kahulu, a ten míč s námahou chytil. V dalších minutách zápasu bylo k vidění bojovné utkání, v němž se čekalo na první branku. V závěru poločasu se lenešičtí opět více tlačili k velkému vápnu a to se jim vyplatilo ve 44. minutě. Tomáš Zlatohlávek z dvaceti metrů vypálil a přesnou střelou k tyči zajistil hostům vedení.

 

 

 

 

Dokonalý krásnodvorský obrat

Do druhého poločasu domácí poslali na hřiště kanonýrka Milana Hrbíka a vše bylo jinak. Hosté přestali kombinovat a jen nakopávali dlouhé míče na útočníky, s čímž domácí obrana neměla větší problémy. Tento tah se domácím vyplatil. Hru oživili a začalo přibývat více šancí na domácích kopačkách. Zlepšili pohyb, kombinaci a začali se dostávat do šancí hlavně po fatálních chybách hostů. Vyrovnání přinesla 53. minuta, kdy Michal Lesňák pronikl do vápna a podél vyběhnuvšího lenešického brankáře Radka Kahuly vyrovnal. Od této chvíle se hra hostů začala rozpadávat na špatné a dobré momenty a domácí toho začali využívat stále větším napadáním a tlakem na soupeřovu branku. Rozhodující moment přinesla 63. minuta, kdy pronikl do vápna dobře hrající Michal Lesňák, toho fauloval hráč hostí Zdeněk Kubiska a domácí průnik zastavil stoper Aleš Sadílek jen za cenu faulu v pokutovém území. Míč na značku pokutového kopu si postavil Milan Hrbík a přesnou střelou k tyči nedal lenešickému  brankaři šanci. Poté hosté zmobilizovali síly a vrhli je za vyrovnáním. Jejich mírný tlak mohl korunovat útočník Jakub Petříček, který postupoval sám na brankaře Jurije Popenka, ale branku netrefil. Po jednom z mnoha rohových kopů se dostal k odraženému míči střídající Jakub Strnad, ale opět mířil mimo brankové tyče. Další trest pro hosty přišel v 79. minutě. Špatnou rozehrávku Petra Trhlíka zachytil domácí Michal Lesňák a samostatným únikem zakončil přesně k tyči bezmocného brankáře. To byl signál pro domácí lavičku a kouskovaným střídáním otupila závěrečné snažení hostí o srovnání výsledku. V poslední minutě pronikl do otevřené lenešické obrany Michal Lesňák a stanovil konečný výsledek utkání na 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Krásný Dvůr
Miroslav Zaržický (trenér TJ Krásný Dvůr): Bylo to utkání dobré úrovně, v němž hosté měli navrch v první půli a my opačně, ve druhé. Větší bojovností ve druhém poločase jsme se prosadili a nedovolili soupeři, aby si z našeho hřiště odvezl nějaké body. Lenešickým patří za předvedenou hru pochvala.

TJ Sokol Lenešice
Karel Kopřiva (trenér TJ Sokol Lenešic): Opět jsme ztratili body díky naší nemohoucnosti trefit branku. Před utkáním bych byl spokojený s bodem. Po prvním poločase jsem pomýšlel na body tři, ale co jsme předvedli ve druhém poločase, to prostě na body nestačí. Katastrofální koncovka a individuální chyby našich hráčů, bohužel i těch zkušených, kteří by měli mužstvo táhnout. Gratuluji domácím ke třem bodům, i když byly od nás darované.



Sestavy


TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - M. Zedník [-] , M. Hrouda [-] , D. Uldrich [-] (62. V. Balog [-] ) , O. Lesňák [-] (85. K. Tesař [-] ) - M. Lesňák [-] , J. Kafka [-] , V. Kotrc [-] , L. Vágner [-] (46. M. Hrbík [-] ) , L. Kamír [-] - S. Barták [-] (81. M. Trávníček [-] )

TJ Sokol Lenešice
R. Kahula [-] - F. Kucej [-] (46. P. Trhlík [-] ) , B. Štukheil [-] , A. Sadílek [-] , J. Kadeřábek [-] , M. Bauer [-] - T. Zlatohlávek [-] (82. K. Dittrich [-] ) , D. Hodan [-] , J. Vild [-] (59. J. Strnad [-] ) , Z. Kubiska [-] (81. R. Ševčík [-] ) - J. Petříček [-]

ŽK: 82. S. Barták - 40. A. Sadílek , 61. M. Bauer .
Místo: Kr. Dvůr. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krejcar Tomáš - ŠEBEK Václav, ZEDNÍK Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.