P. Kurel 36.
D. Lenrt 63. (vl.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 12:30

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček sérii ukončil, Křešice si jí prodloužily


Branky


36. P. Kurel , 63. D. Lenrt (vl.)
0

Fotbalisté Velkého Šenova doma v zápase nevalné úrovně porazili poslední tým tabulky 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivitu přetavil v branku Pavel Kurel

Oba celky měly před vzájemným duelem na kontě shodně tři body. Křešice řešily problémy se sestavou, stabilní brankář Větvička musel do útoku, mezi tři tyče se postavil 46-letý Jan Tirdil. Zápas začali aktivně domácí a snažili se co nejdříve vstřelit branku. Šance si vytvářeli, ale nebyli schopni je proměnit. Hosté pozorně bránili a po zisku míče se snažili o rychlé protiútoky, na které ale byli domácí připraveni a včas je zastavili. Branky se svěřenci Pavla Dužára dočkali až ve 37. minutě, kdy dalekonosná střela Pavla Kurela skončila za zády hostujícího brankáře. To domácí přeci jen trochu uklidnilo a do konce poločasu si vytvořili další šance, leč bez gólového efektu.

Pojistku přidal s přispěním obránce František Skyva

Do druhého poločasu nastoupili domácí s cílem přidat další branku a soustředit se na pozorné bránění. Vůbec se jim ale nedařila rozehrávka, kazili i ty nejjednodušší přihrávky, které je potom stáli hodně fyzických sil  po ztrátě míče. Přesto se dostávali do dalších šancí a druhé branky se dočkali v 64.minutě, kdy Skyva s trochou štěstí proměnil svůj únik a stanovil konečný výsledek na 2:0. Domácí tak bodovali po pěti zápasech, Křešice prohráli pátý zápas v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: "Zápas jsme vyhráli určitě zaslouženě i když moc fotbalové krásy divákům určitě nenabídl. Skoré mohlo být určitě vyšší, ale šance, které si vytvoříme nejsme schopni dotáhnout do zdárného konce. Potom se zbytečně v naší hře objevuje nervozita. Na tréninku střílíme z každé pozice a vše nám tam padá ,ale v zápase nejsme schopni vše prodat a potom se zbytečně strachujeme o výsledek. Ale ve fotbale jsou důležité body a s tím pojedeme i k utkání do Hostovic, kde chceme bodovat."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Z našeho pohledu to byl vyrovnaný zápas. Vždyť do útoku musel náš brankář a chytal hráč, který už vlastně ani nehraje. Celkově to byl velmi slabý zápas, který neměl moc velkou úroveň."



Sestavy


SK Velký Šenov
P. Janda [-] - D. Jarábek [-] (49. K. Herejk [-] ) , J. Snášel [-] , D. Šťastný [-] , F. Krejčí [-] , F. Skyva [-] (81. R. Tlapák [-] ) , R. Podhora [-] , J. Čurgali [-] (87. R. Bílý [-] ) , L. Šipula [-] (33. P. Kurel [-] ) , J. Čuda [-] , E. Mikula [-]

FK Křešice
J. Tirdil [-] - L. Lébl [-] , J. Tirdil [-] , D. Lenrt [-] , J. Suchánek [-] , Z. Satran [-] , L. Pekárek [-] , J. Kučera [-] , V. Kühn [-] , K. Patka [-] , O. Větvička [-]

ŽK: 61. J. Tirdil .
Místo: Velký Šenov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Doubek Tomáš - ŠMÍD Jiří, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.