0:2
(0:1)
37. J. Böhm
63. M. Zeman (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 15:00

2.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov nenašel recept na kvalitně hrající Blšany


Branky


37. J. Böhm , 63. M. Zeman (p.)
0

Ani ve druhém kole se Duchcovu nepodařilo získat první bod v Krajském přeboru. Na domácí půdě nestačil na dobře hrající FK Chmel Blšany, který se netají ambicemi na návrat do Divize. K cíli vykročil správným směrem a z Duchcova si po výhře 0:2 odvezl cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chmelaři při chuti

Do Duchcova přijely FK Chměl Blšany, slavný klub, který kdysi kopal naši nejvyšší soutěž. Ačkoliv se od té doby kádr rapidně změnil, i přesto jsou hráči Blšan velice zdatní na míči. A to se ukázalo při 2.kole Krajského přeboru. Takřka od prvních minut měli více ze hry hosté a téměř každou akcí ohrožovali bránu duchcovského Pohla. Domácí ale nehodlali jen bránit a při akci Sirovátky s Rédlem musel být Jícha v pohotovosti. Ale to nebyla jediná šance domácích. V dalších minutách to na bránu Blšan zkoušeli jak Kropáček, tak i Brejcha, ale žádná šance bohužel neskončila gólem. Hosté se ale postupně rozehřáli na provozní teplotu a začali zatápět hráčům Duchcova. Ti odolávali 36. minut, pak se konečně dokázal trefit ranou z pěti metrů Böhm. V závěrečných minutách první půle měli hosté stále šance na navýšení skóre, ale stav se již nezměnil.

Duchcov vzdoroval statečně

I se začátkem druhého poločasu se naplno rozjel stroj jménem FK Chmel Blšany a začal opětovný tlak hostů na domácí bránu. Ti odolávali, seč jim síly stačili, jenže v 63.minutě přišla v pokutovém území ruka a sudí nařídil trestný kop. K míči se postavil Zeman a tvrdou střelou nedal Pohlovi šanci - 0:2 pro hosty. Ačkoliv už byl Duchcov ve dvoubrankové ztrátě, utkání rozhodně nevzdával a snažil se vstřelit branku. Blízko k ní měl osm minut před koncem Skurský, ale nádhernou střelu ještě nádherněji zlikvidoval Jícha. Další branky již v zápase nepadly a tak si Blšany po právu odvezly tři body. Duchcov se za předvedený výkon ale rozhodně nemusí stydět.



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
Miloslav Pohl (trenér FK Duchcov): Zasloužené vítězství Blšan. My jsme věděli, že je to soupeř, se kterým těžko budeme rovnat. Byli kvalitnější, fotbalovější, 2:0 je myslím slušný výsledek pro nás. Klukům nemám co vytknout, nechali tam maximum.

Blšany
Marcel Lička (trenér FK Chmel Blšany): Zápas pro nás skončil velice pozitivně, protože jsme vyhráli, dali dva góly, i když jsme nějaký navíc mohli přidat. Podstatné ale bylo to, že se mi líbil přístup hráčů a díky tomu jsme odehráli velice dobrý zápas.



Sestavy


FK Duchcov
K. Pohl [-] - T. Holub [-] , J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , M. Šoufek [-] - Z. Vosátka [-] (69. F. Knorr [-] ) , V. Rédl [-] (46. T. Orlt [-] ) , J. Novák [-] (77. L. Vebr [-] ) , J. Kropáček [-] , P. Hromádko [-] (63. T. Skurský [-] ) - R. Sirovátka [-] (75. P. Velička [-] )

Blšany
M. Jícha [-] - A. Boruta [-] , R. Cipruš [-] , L. Maršálek [-] , D. Vacek [-] - O. Míča [-] (58. S. Zdichynec [-] ) , V. Vidlička [-] , Z. Hruška [-] (86. J. Němec [-] ) , V. Žampa [-] (58. J. Homola [-] ) - J. Böhm [-] (71. M. Rajnoch [-] ) , M. Zeman [-] (80. F. Štochl [-] )

ŽK: 35. T. Holub , 62. M. Šoufek .
Hráči zápasu: J. Böhm .
Místo: Duchcov. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Barva Petr - VLAŠIČ Miroslav, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.