Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po hrubých chybách dostala Krupka od Modlan sedm branek


Branky


42. D. Valenta , 45. E. Rilke (p.) , 65. U. Ahmed , 75. U. Ahmed , 78. D. Valenta - 3. M. Doležal , 6. T. Vavrinec , 9. J. Franc , 12. T. Vavrinec , 38. R. Kupka , 56. J. Paseka , 71. T. Vavrinec
0

Krupka nenavázala na výhru v Žatci a ve 2.kole Krajského přeboru doma podlehla Modlanům vysoko 5:7. Utkání rozhodl první poločas, ve kterém v krátkém sledu za sebou domácí obdržely čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hororový vstup pro Krupku

Začátek zápasu byl pro domácí Krupku doslova katastrofický. Již ve třetí minutě se Modlany dostaly do vedení, kdy se trefil Michal Doležal. O tři minuty později se síť domácích opět rozvlnila. Tentokrát svou šanci využil Tomáš Vavrinec. To ale nebylo vše. Kalich hořkosti až do dna si Krupka vypila ještě v 9.minutě zásluhou hostujícího France a opět o tři minuty později navýšil na 0:4 pro Modlany znovu Tomáš Vavrinec. Pro domácí doslova sprcha. Špatná práce obrany přinesla vítr do plachet Modlanům a zdálo se, že Krupce naopak nějaký ten svěží vítr chyběl. Ve 38. minutě přišla pátá branka a to už na hřišti vypadalo na ručník. I přes nepříznivý výsledek se domácí přeci jen rychle otřepali a snažili se s utkáním něco provést. Ve 42.minutě snížil na 1:5 Dominik Valenta a v závěru poločasu se z nařízeného pokutového kopu trefil Emil Rilke.

Pozdě bycha honiti

Druhá půle už vypadala z pohledu domácích lépe. Více se dostávali do protiútoku, napadali obranu Modlan, jenže samozřejmě přicházely i chyby a vždy v tu nejméně vhodnou dobu. V 56.minutě Paseka navyšoval na 2:6, na druhé straně v 65.minutě kontroval Ahmed Umar, jenže kolotoč pokračoval dál a opět se trefily Modlany, respektive Tomáš Vavrinec, který završil hattrick. O čtyři minuty později odpověděl Ahmed Umar a snížil na 4:7 a o chvíli později rozvlnil síť Modlan Dominik Valenta. To už ale ze strany domácích bylo vše. Chyby v obraně a nejisté výkony gólmana znamenaly první podzimní prohru Krupky na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Krupka
Jiří Penc (sekretář TJ Krupka): Všechno se odvíjelo od špatného začátku. Pro diváky to určitě byl fantastický zápas, viděli dvanáct gólů, pro trenéry to bylo utkání na oběšení.




Sestavy


TJ Krupka
M. Prokeš [-] (64. J. Trojan [-] ) - S. Al-Eraidi [-] (76. M. Bičák [-] ) , J. Bačkovský [-] , J. Helísek [-] - J. Černohorský [-] (85. M. Jašík [-] ) , L. Kešner [-] , M. Bikár [-] - D. Valenta [-] , E. Rilke [-] , U. Ahmed [-] - D. Valenta [-]

TJ Baník Modlany
T. Slanina [-] - V. Šedina [-] (69. M. Ludík [-] ) , D. Tesařík [-] , P. Džuban [-] , T. Dufek [-] - R. Kupka [-] , J. Franc [-] (76. J. Vavrinec [-] ) , J. Paseka [-] - P. Karlík [-] , T. Vavrinec [-] - M. Doležal [-]

ŽK: 5. S. Al-Eraidi , 80. M. Bičák - 15. J. Franc .
Místo: Krupka. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Růžička Michal - FENCL Jakub, PLZÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.