2:1
(1:0)
75. D. Rufer
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tento zápas sliboval, zajímavou podívanou.


Branky


20. M. Kareš , 69. S. Kolář - 75. D. Rufer
0

Krásné počasí, nadherná divácká kulisa a dva kvalitní týmy. Co si víc přát.....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyšel domácím.

Zápas začal před 350 divákama, převahou domácích. V prvních minutách hráli domácí kombinačně a rychle, což hostum dělalo nemalé problémy.  Ti se soustředili na začátku utkání na brejkové situace, jenž je do važnějších šancí nedostali. Ve 20. minutě se domácí zásluhou Martina Kareše dostali do vedení. Běží 29.minuta a hosté ani nadvakrát nepřekonávají výborného domácího golmana Suka. Obě mužstva hrají tvrdě, ale korektně a fotbal se musí líbit. Domácí hrači jmenovitě Kolář a Hůlka dostávají v rozmezí trí minut žluté karty. Je to dáno velkým nasazením a obětavostí obou mužstev. poločas končí vedením domácích 1:0.

Druhé dějství pro hosty.

Druhá půle zastihla domácí v útlumu, hned v prvních pěti minutách hosté zahrávali tři rohové kopy. Ale k jejich škodě nic z nich nevytěžili. V 55. minutě se osmělili domácí, kdy Škrob z očí do očí hostujícímu brankaří selhal. Pomalu a postupně se hosté dostávají víc a víc do hry a domácí ztrácí půdu pod nohama. Domácí byli přitlačeni k vlastní šestnatce a hosté v 65.minutě nebezpečně stříli jen těsně mimo. Domácí, kteří čekali na brejky se dočkali v 69.minutě kdy druhou branku střílí Kolář 2:0. Hosté nepřestávají věřit a když v 70. minutě vidí červenou kartu domácí Felcman tak ještě víc tlačí domácí. Hosté se konečně dočkají, když napřáhne Rufer a sníží na 1:2. Hosté se snaží ale do konce utkání už zůstává, jen u snahy. Domácí udrží těsnou výhru a tři body jsou jim odměnou.



Ohlasy k zápasu


Rybník
Jiří Petráň: V první půli jsme viděli pohledný fotbal z obou stran,dostali jsme se do vedení a hráli jsme velmi dobře. Druhý poločas byl z naší strany špatný a hosté byli lepším týmem. Musím pochválit celý tým.




Sestavy


Rybník
M. Suk [-] - M. Vrána [-] , M. Kareš [-] - F. Petružalek [-] (66. J. Markl [-] ) , P. Milkovič [-] , S. Kolář [-] (86. M. Burda [-] ) , L. Hůlka [-] , P. Felcman [-] - M. Kareš [-] (79. A. Valenta [-] ) , M. Škrob [-] (57. P. Palík [-] ) - R. Beránek [-]

Němčice
M. Šindelář [-] - O. Hurt [-] , J. Macko [-] (31. O. Trčka [-] ) , R. Kopecký [-] , R. Borek [-] , K. Bočkaj [-] (33. D. Adamec [-] ) , M. Gyömber [-] , D. Rufer [-] , I. Jeřábek [-] , P. Petr [-] , J. Pánik [-] (73. J. Vytlačil [-] )

ŽK: 31. S. Kolář , 34. L. Hůlka - 85. P. Petr , 89. O. Hurt . ČK: 70. P. Felcman .
Místo: Rybník - areál Srnov. Počet diváků: 350. Rozhodčí: NAJMAN Richard - LUKES Jan, ZUZÍK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.