0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:00

4.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí chtěli získat tři body.


Branky


0

Potvrdí hosté tři body z domácího prostředí? Domácí chtějí vyhrát za tři body, před domácími výbornýmí fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty.

V první půli od začátku byli hosté aktivnější, lepší na balónu. Domácí se nedostávali do hry. Jejich záložní řada nefungovala tak, jak by měla a chvílemi svými nakopávanými balóny domácí hráli bez zálohy.

Hosté ze svého tlaku vytěžili krásný gól v 18. minutě, kdy se trefuje Beránek, stav je 0:1.

Domácí se po inkasovaném gólu i přesto nezvedli a pořád nedokázali ohrozit branku hostí. Aktivnější hosté nepouštěli do svých obranných řad žádné náznaky, byť i sebemenších šancí. Hosté svou kombinační hrou, kterou korunují, ve 26. minutě střelením druhé branky. Autorem je hostující Hůlka.

Domácí zaslouženě první poločas prohrávají o dva góly a jistojistě doufají, že po přestávce se jejich hra zlepší.

 

Domácí zkusí hrát na 3 útočníky

Domácí vstoupili do druhého poločasu o mnoho aktivněji.

Jejich aktivita byla způsobena tím, že domácí trenér na nic nečekal a za stavu 0:2 přeskupil řady. Začal hrát na 3 útočníky a hned od začátku druhé půle se to projevilo zlepšením výkonu celého mužstva. Začali přicházet i šance. Bohužel však k nelibosti domácích fanoušků hráči Boříkovic nedokízali trefit branku. A to se jim naskytla příležitost v podobě pokutového kopu. Ani tuto nabídku domácí hráč nevyužil ke zkorigování výsledku a tím vlastně dostal domácí ještě více psychicky dolů. 

Od této chvíle se přestal hrát fotbal a na hřišti byla stále více a více cítit nervozita. Ta se ještě více vystupňovala, když hostující Beránek dal na 3:0 v 80. minutě. Pak už se jen červenalo, kdy po druhé žluté hostující Kareš musí ze hřiště. O tři minuty později ho napodobuje domácí Šponar, také po druhé žluté.

Hosté si odvážejí důležité tři body a domácí si musí počkat na domácí vítězství za tři body. 



Ohlasy k zápasu


Boříkovice
Krejčí- terenér: V první půli jsme hráli špatně, svými nakopávanými góly jsme vyrušili celou zálohu a hosté byli jasně lepší. Druhá půle z naší strany byla dobrá, ale objevilo se problém s tím, že jsme dokázali trefit branku. Proto z remízového utkání byla jasná a zasloužená výhra hostů.

Rybník
Petráň- trenér: V prvním poločase jsme domácí přehráli a jsem rád za krásný první gól. V druhém poločase se domácí zlepšili, nás podržel brankář při penaltě a i při dalších příležitostech domácích. Konec zápasu byl nervózní a jsme rádi, že nedošlo k žádnému zranění.



Sestavy


Boříkovice
P. Václavek [-] - M. Šponar [-] , R. Pražák [-] , D. Chaloupecký [-] (81. M. Lučan [-] ) , M. Chládek [-] - J. Dušek [-] (76. P. Chaloupecký [-] ) , D. Skoták [-] , M. Krejčí [-] - L. Tomek [-] (89. V. Wanča [-] ) , M. Konopka [-] (75. J. Nágl [-] ) , R. Štencl [-]

Rybník
M. Suk [-] - M. Vrána [-] , R. Beránek [-] , F. Stránský [-] , M. Kareš [-] - L. Hůlka [-] , F. Petružalek [-] (86. M. Burda [-] ) , S. Kolář [-] , J. Markl [-] (89. L. Klazar [-] ) - P. Palík [-] (74. M. Jeřábek [-] ) , M. Kareš [-] -

ŽK: 53. M. Šponar - 67. M. Kareš . ČK: 85. M. Šponar - 82. M. Kareš .
Místo: Boříkovice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - FIEDLER Radek, VRBA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.