Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí chtěli protáhnout sérii v níž bodovali.


Branky


15. J. Martinec , 30. J. Kubišta - 10. R. Borek , 22. R. Borek , 25. J. Macko , 53. J. Macko , 88. R. Kopecký , 90. D. Adamec
0

Sopotnice se pomalu zvedala a chtěla v tom pokračovat. Němčice se chtěli přiblížit špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v první půli. V Sopotnici, žádnej div.

Zápasy v Sopotnici mají jednoho společného jmenovatele, hodně branek a ofenzivní manévry. I tento zápas nebyl vyjímkou. Už v 10. minutě potrestal nedorozumění domácího obránce s brankařem hostující Borek Rostislav 0:1. Chybuje i hostující obrana a v 16. minutě srovnává domácí Martinec Jiří na 1:1. Fotbal nahoru a dolů se musí líbit, jen kdyby domácí šli do vedení. To se neděje a hosty opět posílá do vedení opět Borek 1:2.

V 25. minutě je ještě hůř, kdy další chybu domácí obrany trestá pohodlně do prázdné branky hostující Jaroslav Macko 1:3. Brankostroj pokračuje, domácí Kubišta Josef hlavou snižuje na 2:3. Poločas končí tímto divokým výsledkem a to i přesto, že obě mužstva měli ještě několik šancí na vstřeleni branky.

Druhá půle pro hosty.

Sopotnice vstoupila do druhé půle s tím, že zlepší defenzivu a zápas otočí. Jenže uplynulo osm minut druhé půle a Macko Jaroslav po další chybě domácích vzadu dává hostům klid 2:4. Domácím se i přesto snaha nedá upřít, ale kvalita je dnes na straně hostů.

Jak postupuje čas Sopotnice začíná riskovat a otvírá obranu ještě více a hosté podnikají rychlé brejky, které se jim nedaří dotáhnout do gólové tečky. Až v 88. minutě se po další brejkové situaci trefuje hostující Roman Kopecký 2:5. A v 90. minutě se ještě hosté prosadí jednou a na 2:6 upravuje David Adamec. Brankové hody opět v Sopotnici byli k vidění, jen smůla pro domácí, že většinou body vezou domů hosté. 



Ohlasy k zápasu


Sopotnice
Diblík-funkcionář: Další zápas s velkými chybami na naší straně a toho hostující tým, který disponuje velkou kvalitou dokázal využít. Zasloužené vítězství hostí.




Sestavy


Sopotnice
D. Fišer [-] - V. Peterka [-] , L. Koupil [-] (34. J. Šebrle [-] ) - P. Jariš [-] , J. Martinec [-] - O. Voleský [-] , M. Mašanský [-] , M. Stárek [-] - M. Vítek [-] (46. M. Lehký [-] ) , J. Kubišta [-] , M. Beneš [-] (46. L. Hampl [-] )

Němčice
M. Šindelář [-] - P. Petr [-] , I. Jeřábek [-] , P. Šafář [-] - R. Borek [-] (60. D. Adamec [-] ) , M. Maco [-] , O. Trčka [-] (69. G. Oláh [-] ) - - R. Kopecký [-] (88. J. Vytlačil [-] ) , J. Macko [-] , O. Hurt [-] (77. O. Kovář [-] ) , J. Pánik [-]

ŽK: 60. P. Jariš - 76. O. Hurt .
Místo: Sopotnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SERBOUSEK Petr - ŠEJNA Jiří, KOLÁŘ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.