3:1
(1:1)
45. J. Hanzl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Tatenicích.


Branky


0

Týmy z popředí tabulky v tomhle kole ztráceli body a nebylo tomu jinak v Tatenicích, hosté taky odjeli z prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas.

Domácí na soupeře nastoupili a v 5. minutě po centru z pravé strany se ve vápně po dvou vyhraných minisoubojich trefuje přesně angličanem Werner 1:0. Hosté se nemohli dostat do hry a domácí dále měli převahu. V 15. minutě střela končí na tyči hostující branky, a domácí si připravují šance stále, jen ta koncovka.

Hra Tatenic na tři útočníky se jim vyplácela a hosté neměli protizbraň. Hosté se přeci jen prosadili ve 45. minutě, kdy kapitán Hanzl vybojoval míč ve středu pole a vystřelil a k překvapení všech míč skončil v síti. Poločasový výsledek tak byl 1:1.

Tatenice strhli vítězství na svou stranu.

Do druhé půle hosté nastoupili s jiným systémem hry a začátek byl znatelně lepší. Domácím, ale vyšlo střídání a v 57. minutě zahrávají standartní situaci a hlavou dostává Tatenice do vedení Prokop Patrik 2:1. Tato chvíle hosty zlomila a na hřišti existovalo jen mužstvo domácích. 

Tatenice si svým důrazem dokázali vytvořit další šance, ale proměnili už jen jednu a to v 70. minutě Polička Martin, který upravil na konečných 3:1. Další překvapení na úkor favorita.



Ohlasy k zápasu



Brandýs nad Orlicí
Fogl Jan-asistent trenéra: Dnešní zápas jsme nezvládli s ohledem na naši okleštěnou sestavu, ale na to se vymlouvat nebudem. Domácí byli lepší a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Tatenice
S. Strnad [-] - M. Polička [-] , P. Knápek [-] , F. Soukop [-] (75. V. Finger [-] ) , D. Tareš [-] , M. Hradil [-] , J. Karel [-] (58. P. Prokop [-] ) , R. Werner [-] , R. Soukop [-] , J. Kučera [-] (82. E. Jednoróg [-] ) , R. Glocar [-]

Brandýs nad Orlicí
P. Pecho [-] - J. Janoušek [-] , D. Sloupenský [-] , D. Lajza [-] (46. P. Kochanek [-] ) , J. Matějka [-] - J. Špinler [-] , M. Růžička [-] , J. Hanzl [-] , M. Šroler [-] , J. Hruša [-] (80. P. Novotný [-] ) - T. Lajza [-]

ŽK: 17. M. Růžička , 19. J. Hruša , 57. T. Lajza .
Místo: Tatenice. Počet diváků: 145. Rozhodčí: HEJL Jan - STOLÍN Václav, RICHTR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.