2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola je tu.


Branky


0

Výhoda domácího prostředí nepomohla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs zaspal začátek.

Šlágr kola začal tak jak si domácí nepřáli, běží 8. minuta a nevinně vyhlížející uvolnění ve středu pole končí v sítí domácích. To hostující Štarman napřáhl z třiceti metrů a jeho krásná střela míří přesně k tyči 0:1. S domácími bylo ještě hůře, hosté předvedli jak se moderní akce z vlastní půlky na tři doteky změní v branku, kterou střílí Řehák 0:2. 

Pro domácí sprcha, ale nehodili ručník do ringu a začali hrát svůj fotbal, který umí. Hosté se také přidali a divácí, kteří přišli nelitovali. Hrál se opravdu pěkný, technický fotbal. Domácí se snažili, ale jejich šance končili na hostujícím brankáři nebo mimo. S přibývajícím časem byl Brandýs lepším týmem a jeho tlak vrcholí v 35. minutě. Vít Horáček napřahuje a krásně trefuje k tyči 1:2. Tímto výsledkem končí poločas.

Domácí srovnali.

Do druhé půle hosté přeskupili řady a vyplatilo se jim to, srovnali hru a dobře bránili. Domácí chtěli v tlaku z úvodní půle pokračovat, ale nedostávali se k šancím. Hra se přelévala ze strany na stranu a byla na vysoké úrovni. Krásnou střelu vyslali domácí, ale těsně míjí pravý horní roh hostující branky.

Hosté se k ohrožení branky domácích nedostávali, a přežili jednu stoprocentní šanci domácích. Kdy hostující obránce vykopával střelu z brankové čáry. Domácí se přece jen dočkali v 81. minutě, kdy závar před brankou hostí ukončil střelou na 2:2 Hruša Jan. Ve zbytku zápasu se nic důležitého nestalo, jde se na penalty.

Hosté byli přesní a precizní.

Penalty byli v tomto utkání doménou hostí, jejich střelci je s pravidelnou přesností zakončovali k tyčim a brankář domácích neměl nárok je chytat. Zatím co domácím hostující golmán dvě chytil, a proto se bod navíc stěhoval do Žíchlinku.



Ohlasy k zápasu


Brandýs nad Orlicí
Janoušek Martin-trenér, hráč: Do zápasu jsme nevstoupili dobře, ale po dvou inkasovaných brankách jsme začali hrát tak jak jsme si řekli. Jen proměňovat šance, kterých jsme měli v první půli dost. Druhý poločas už byl vyrovnaný a jsme rádi, že se nám podařilo vyrovnat. Penalty kopali hosté s přehledem.




Sestavy


Brandýs nad Orlicí
P. Pecho [-] - T. Šilar [-] , J. Janoušek [-] (73. D. Sloupenský [-] ) , J. Matějka [-] - P. Kochanek [-] (65. J. Hruša [-] ) , J. Špinler [-] , P. Skalický [-] , J. Hanzl [-] , M. Šroler [-] , P. Matoušek [-] - V. Horáček [-]

Fotbal Žichlínek
R. Šilar [-] - M. Štarman [-] , J. Šenkýř [-] , M. Řehák [-] , L. Motl [-] , J. Krejčiřík [-] , J. Ptáček [-] (70. A. Antes [-] ) , M. Černý [-] (76. J. Fibikar [-] ) , L. Vaníček [-] (46. V. Zahradník [-] ) , L. Jelínek [-] , M. Pánik [-]

ŽK: 43. J. Ptáček .
Místo: Brandýs nad Orlicí. Počet diváků: 70. Rozhodčí: LUKES Jan - ZUZÍK Oldřich, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.