Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas ostrý jako břitva.


0

 Hodně vyhecovaný zápas, vzhledem k postavení obou týmů v tabulce se ani není čemu divit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí.

 Utkání, které bylo soubojem týmů ze spodních pater tabulky se neslo v nervóznim duchu už od počátku. Domácí si na začátku utkání vytvořili šanci, ale jak je jejich zvykem neproměnili ji. Hra se odehravá ve středu hřiště a čeká se na první branku. Ta přichází ve 22. minutě, kdy hostující Stárek střílí domácí brankář Saňák vyráží jen ke Kubištovi a ten míč uklízí 0:1. 

Po brance hostí se z nějakého důvodu hráči přestali soustředit na hru a během první půle rozhodčí vytahoval kartu za kartou, zatím jen žluté barvy. Tato nervozní část pomohla více domácím a ve 35. minutě krásně uvolnil Krejčí, Chaloupeckého a ten obstřelil brankáře hostí 1:1.

Těsně před koncewm první půle přichází  centr z pravé strany a domácí Dušek sklepl na kapitána Šponara a ten dává domácím do kabin náskok 2:1.

Zajímavá druhá půle.

 Boříkovice do druhé půle vstoupili lépe a krásná střela Šponara skončila na rukavicích hostujícího brankáře Fišera. V 56. minutě se opět dostal k odraženému míči Šponar a tentokrát jeho střela skončila za zády hostujícího brankáře 3:1. Poté se odehrál jeden z důležitých okamžiků celého utkání po druhé žluté se poroučel hostující Jariš pod sprchy.

Po vyloučení měli domácí velmi mnoho šancí na skórování, ale jak bývá zvykem neproměnili. A to i když šli sami na brankáře jmenovitě Pražák, Tomek, Konopka a to dohromady pětkrát. Hosté vše vrhli do útoku a i v deseti mohli skórovat, nejprve Kubištu vychytal domácí Sańák. Stejný souboj se opakoval v 75. minutě a v něm byl úspěšný Kubišta 3:2. Domácí si konec pohlídali a důležitý zápas vyhráli.



Ohlasy k zápasu


Boříkovice
Saňák Jan-brankář: Zápas jsme začali dobře, jen zase neproměníme šance. Po obdrženém gólu hra znervózněla a byla neurovnaná, to nám pomohlo a poločas jsme nakonec vyhráli. Druhá půle byla z naší strany dobrá. Ale když jdete v takovém množství do brejků chodíte sami na brankáře tak by jsme měli skórovat. Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


Boříkovice
J. Saňák [-] - J. Saňák [-] , J. Lučan [-] , J. Dušek [-] (82. J. Nágl [-] ) , M. Chládek [-] - R. Štencl [-] , D. Chaloupecký [-] (70. M. Konopka [-] ) , M. Krejčí [-] , D. Skoták [-] - M. Šponar [-] (59. L. Tomek [-] ) , R. Pražák [-] -

Sopotnice
D. Fišer [-] - O. Voleský [-] , P. Pánik [-] , V. Peterka [-] - M. Stárek [-] , M. Mašanský [-] , L. Hampl [-] (46. J. Šebrle [-] ) , M. Beneš [-] , J. Kubišta [-] - P. Jariš [-] , J. Martinec [-] -

ŽK: 21. J. Saňák , 38. M. Krejčí , 40. J. Saňák , 44. R. Štencl - 40. J. Martinec , 42. P. Jariš , 70. P. Pánik , 85. J. Šebrle . ČK: 62. P. Jariš .
Místo: Boříkovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KERHÁT Patrik - PALÁN Jan, FORMÁNEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.