Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do Sopotnice přijeli Rudoltice.


Branky


0

Zápas týmů okupujících spodní patra tabulky měl náboj, a další faktor zápasu, v Sopotnici není nouze o branky. Jak tomu bylo dnes.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudoltice nakročili lépe.

V Sopotnici se hraje v letošní sézoně velmi atraktivní fotbal, kterému nechybí hodně branek. Smůlou pro domácí je, že většinou z přestřelky výjdou jako poražení. Dnes to chtěli změnit, ale chybu v obraně okamžitě v 10. minutě potrestal hostující kanonýr Stránský Zdeněk a hosté rázem vedou 0:1. Sopotnice se ale nevzdává a tak se domácí neustále snažili dobýt branku hostí a dařilo se jim to.

Běží 21. minuta a rychlý brejk domácích zakončuje přesně k tyči Josef Kubišta 1:1. Fotbal nahoru, dolu pokračuje a je otázkou času kdy se trefí jeden nebo druhý. Byli to hosté, kteří pohnuli skórem a to opravdu famózně. Centr ihned z voleje trefuje nádherně David Vlček a hosté opět vedou. Trefa opravdu zaslouží ty nejpřísnější parametry, krásný fotbalový moment. Sopotnice se ve zbytku první půle snažila opět vyrovnat, ale musela si dávat zároveń velký pozor na hostující brejky. Poločas končí vedením hostí.

Sopotnice otáčí a dokazuje jak bojovný tým to je.

Rudoltice nastoupili s jasným cílem a to hrát z pevné obrany a výrážet do smrtících brejků. Sopotnice se od začátku poločasu snažila být tím aktivnějším týmem a to se ji až na pár vyjímek dařilo. Domácí museli a hosté mohli o to to měli Rudoltice snažší. Prvních patnáct minut druhé půle se hrálo od vápna k vápnu. Bez větších šancí a čekalo na brankový úder.

V 68. minutě se domácí konečně dočkají, rohový kop zahraný přesně na hlavu Martina Stárka a je to 2:2. I po brance se hrál otevřený zápas a opravdu mohl skončit jakkoli. Rudoltice dobře bránili a na druhou stranu, byli nebezpeční, ale v posledních minutách jim nepřesná střelba znemožnila vstřelit rozhodující branku. Té se dočkali domácí, po dobře rozehraném rohovém kopu se trefuje v 87. minutě hlavou Peterka Václav 3:2. Rudoltice už nestihli reagovat a tak tři body zůstali v Sopotnici. Bodový zisk pomohl domácím aspoň o příčku nahoru, stále jsou mezi posledními čtyřmi, ale už je to určitě veselejší.



Ohlasy k zápasu


Sopotnice
Diblík-funkcionář: Konečně pozitivní hodnocení, i přes určité chyby v obranné fázi se nám konečně podařilo bodovat doma. Rudoltice byli kvalitním soupeřem a jejich druhý gól byl opravdu výstavní. Ale my jsme víc chtěli a to rozhodlo. Musím pochválit rozhodčí odvedli výbornou práci.




Sestavy


Sopotnice
D. Fišer [-] - V. Peterka [-] , J. Šebrle [-] (65. L. Hampl [-] ) , P. Pánik [-] , O. Voleský [-] - M. Mašanský [-] , J. Kubišta [-] , M. Beneš [-] , M. Stárek [-] - P. Jariš [-] - L. Koupil [-]

Rudoltice
J. Hotmar [-] - Z. Stránský [-] (85. P. Smejkal [-] ) , D. Vlček [-] , Z. Beneš [-] , P. Macháček [-] , T. Smejkal [-] , T. Keprt [-] (48. F. Kuběnka [-] ) , M. Kocanda [-] , L. Nastoupil [-] , T. Plačko [-] , M. Lochman [-]

ŽK: 13. M. Beneš , 55. J. Šebrle , 85. P. Pánik - 44. Z. Beneš , 58. M. Kocanda .
Místo: Sopotnice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: NAJMAN Richard - ŘEHÁK Jaroslav, YAVORSKI Yevgen (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.