0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boříkovice hostili druhý Žíchlínek.


Branky


0

Domácí z posledního místa doma museli bodovat, hosté hrající v pohodě mohli jít do čela. Pokud by Těchonín zaváhal v Rybníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žíchlínek byl lepší.

Boříkovice nastoupili do utkání s jasným cílem bodovat a to naplno. Ale byli to hosté, kteří hrozili a v prvních dvaceti minutách byli lepším týmem. Boříkovice měli jednu šanci, kdy po rohovém kopu nepřesně hlavičkoval domácí hráč mimo. Hosté využívali chyb domácích ve středu hřiště a nekompromisně chodili do šancí, které s bravurou likvidoval domácí brankář Jan Saňák. 

Brankář domácích odolával 19 minut, pak přichází kombinační akce na konci které stojí hostující kapitán Marcel Pánik a úplně sám ve vápně nedává šanci brankáři domácích 0:1. Žíchlínek měl navrch i nadále a potvrdil to v minutě 23, kdy na 0:2 dává Jakub Ptáček. Opět pohledná akce dvou hodně aktivních hráčů v první půli Jakuba Ptáčka a Jakuba Krejčíříka.

Hosté si i nadále užívali zápas a další šance nevyužili. Ujala se až standartní situace, centr hlavou usměrňuje do sítě Michal Štarman. Ten byl na penaltě úplně volný a tak měl v 41. minutě jednoduchou pozici.

Žíchlínek i nadále dominoval.

Hosté i po vstupu do druhé půle byli tím týmem, který určoval tempo zápasu. Hostující střelci versus Jan Saňák. Tak by se dal definovat průběh druhého poločasu. Nejdříve domácí brankář chytil jasnou vyloženou šanci Janu Šenkýřovi. Po chvíli vychytal i kapitána hostí Marcela Pánika.

Domácí se poté dostali do slibné šance také, ale Martin Krejčí netrefil přesně z voleje v oblasti penaltového puntíku. Po této ojedinělé šanci domácích se zápas vrátil do starých kolejí a souboje Saňák Jan proti střelcům hostí, jmenovitě Pánik, Štarman, Ptáček vyzněli lépe pro gólmana domácích. V souboji o čelo důležité body pro hosty a nutno říci zcela zasloužené. Boříkovice v dnešním zápase byli horším týmem a nebýt několikrát zmiňovaného domácího brankáře mohlo to být větším rozdílem.



Ohlasy k zápasu


Boříkovice
Jan Saňák-brankář: Dnes jsme nehráli dobře a hosté si vítězství zasloužili. Byli po celý zápas lepším týmem.




Sestavy


Boříkovice
J. Saňák [-] - J. Nágl [-] (88. V. Wanča [-] ) , J. Saňák [-] , J. Lučan [-] , J. Dušek [-] - M. Konopka [-] , D. Chaloupecký [-] , M. Krejčí [-] (85. M. Lučan [-] ) , D. Skoták [-] - R. Pražák [-] , P. Chaloupecký [-] (31. M. Krejčí [-] ) -

Fotbal Žichlínek
R. Šilar [-] - P. Kočí [-] (40. J. Vondráček [-] ) , M. Černý [-] , M. Štarman [-] , J. Šenkýř [-] , J. Fibikar [-] , L. Motl [-] , J. Ptáček [-] , A. Antes [-] , J. Krejčiřík [-] (56. C. Tomopulos [-] ) , M. Pánik [-]

ŽK: 54. J. Saňák , 66. J. Nágl - 31. J. Fibikar , 40. J. Šenkýř , 60. J. Krejčiřík , 73. M. Štarman .
Místo: Boříkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - FRIML Jakub, HOLLY Herbert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.