Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těchonín přivítal Sopotnici.


Branky


0

Domácí chtěli zakončit povedenou podzimní část vítězstvím a potvrdit tak postavení v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těchonín otočil vývoj první půle.

Domácí vstoupili do zápasu dobře a od začátku byli aktivnějším týmem i přesto, že hosté hráli od počátku kombinačně a určitě lépe jak minulý týden se stejným soupeřem. Od začátku byl zápas velmi nervozní a vcelku dosti se diskutovalo jak s rozhodčími tak hlavně hráči mezi sebou. To odvádělo hráče od hry a tak se hra kouskovala. Určitě za zmínku stojí střídání ve druhé minutě zápasu. Legenda domácích v bráně Petr Vašata se loučil s aktivní kariérou a tak nastoupil do prvního přerušení, aby sklidil zasloužený aplaus domácích fans.

Jako první udeřila Sopotnice, do vedení je dostal Ladislav Koupil 0:1. Těchonín ale neznérvozněl a dál svou trpělivou hrou tlačil na pilu. Dočkal se po rohovém kopu, kdy přesně mířil hlavou Roman Špaček 1:1. O dvě minuty se domácí dostávají do vedení, kdy přesně míří Marek Uhlíř 2:1. Těchonín otočil průběh první půle a uvidíme jak velké sebevědomí mu to vleje do půle druhé. Hosté určitě budou ještě kousat.

Góly padali i ve druhém poločase.

Těchonín začal druhý poločas tak jak se patří na první tým tabulky. V 55. minutě unikl Pavel Dostálek a nedal hostujícímu bránkaři žádnou šanci 3:1. Sopotnice je tým, který se nevzdává a dokazovali to i v Těchoníně. V 75. minutě vyslal střelu Michal Beneš a jeho pokus i s přispěním jednoho z domácích obránců skončil za zády bezmocného Michal Hynka v bráně domácích 3:2.

Domácí byli i po celý druhý poločas lepší a svou dobrou hrou i v zadních řadách nedávali moc příležitostí hostujícímu týmu k vyrovnání. Naopak domácí Marek Uhlíř svým druhým gólem v utkání dává domácím jistotu a vedení 4:2 je dobrou devízou do závěrečných minut zápasu. Když ještě v 88. minutě Michal Hynek zvýší na konečných 5:2, mohou domácí začít slavit opravdu povedený podzim. První místo jim patří právem. Sézona ještě nekončí. Hlasování o hráče podzimu bude trvat čtrnáct dní. Za nedlouho bude sestava podzimu na našem webu.



Ohlasy k zápasu


Těchonín
Filip Roman-trenér: Zasloužené vítězství, ale nutno poznamenat, že hosté se představili v dobré formě a zápas nám hodně ztížili. Díky klukům za pěkný podzim.




Sestavy


Těchonín
P. Vašata [-] (2. M. Hynek [-] ) - M. Uhlíř [-] , R. Špaček [-] (75. P. Kmošek [-] ) , R. Kroczak [-] (66. J. Kovanda [-] ) , D. Jironč [-] (81. J. Makar [-] ) , J. Dostálek [-] , L. Majvald [-] , D. Jandejsek [-] , P. Dostálek [-] , D. Roček [-] , M. Šponar [-]

Sopotnice
D. Fišer [-] - V. Peterka [-] , J. Šebrle [-] (75. M. Lehký [-] ) , P. Pánik [-] , O. Voleský [-] - M. Mašanský [-] , J. Kubišta [-] , M. Beneš [-] (83. P. Jeřábek [-] ) , M. Stárek [-] - J. Martinec [-] - L. Koupil [-]

ŽK: 25. P. Pánik , 89. V. Peterka .
Místo: Těchonín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SERBOUSEK Petr - FRIML Jakub, VRBA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.