T. Keprt 60.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Rudoltice nezastavili rozjetý Žíchlínek.


Branky


0

Hosté přijeli s jasným cílem, získat tři body a čekat na zaváhání vedoucího Těchonína. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žíchlínek byl lepší.

Rudoltice nastoupili do utkání s jasným předsevzetím, dokonalá obrana a čekat na brejkové situace. Záměr jasný, ale realizace špatná. V 15. minutě domácí ztrácí míč ve středu hřiště a hosté rychlím zatáhnutím po straně a následným centrem, který ke vší smůle podbíhá domácí obránce trefují přesně. Marcel Páník poslal Žíchlínek do vedení 0:1.

Rudolticím se vstup do zápasu opět nepovedl. Ve 20. minutě se domácím povedlo vstřelit branku, ale nebyla uznána pro jasný ofsajd. Co se nepovedlo domácím, daří se hostům. Po chybě domácího obránce se k míči dostává opět Marcel Pánik a svou zkušenost přetavil v souboji s domácím brankářem v druhý gól 0:2. Rudoltice do konce poločasu měli jednu nebezpečenou situaci. Martin Kocanda se pokusil obstřelit gólmana hostí, ale ten mu šanci chytá. Poločas končí a hosté mají utkání ve svých rukou.

Rudolticím se podařilo snížit.

Rudoltice chtěli na hosty na začátku vlítnout, ale hosté jim to svou kombinační hrou nedovolili. A proto se hra prvních patnáct minut druhé půle odehrávala od vápna k vápnu. V 60. minutě se domácí Zdeněk Stránský dostal ve vápně k míči a nahrávkou pod sebe vybídl ke skórovaní Tomáše Keprta, ten se nemýlí 1:2.

Rudoltice dostali křídla a další šance na sebe nenechala dlouho čekat. Po ose Nastoupil a zakončující Keprt se málem domácí dočkali vyrovnání, ale Radek Šilar v brance hostí byl proti. Brankář hostí podržel svůj tým a přišla standartní situace na půlce, kterou rozehrál hostující hráč a na zadní tyči si našel míč Jan Šenkýř a hlavou dává svému týmu vedení 1:3. Rudoltice poslední minuty tlačili, ale standartní situace nevedla k ohrožení branky. Zápas končí. Sezóna ještě nekončí. Zanedlouho budete moci hlasovat o hráče podzimu na našich stránkách. Hlasování bude trvat 14. dní.



Ohlasy k zápasu


Rudoltice
Ladislav Nastoupil-hráč: Chtěli jsme v zápase bodovat, ale opět po našich chybách jsme soupeři dovolili dvoubrankový náskok. Ten jsme sice ve druhé půli dokázali snížít, ale to bylo z naší strany málo.




Sestavy


Rudoltice
J. Hotmar [-] - Z. Stránský [-] , P. Macháček [-] , T. Keprt [-] , M. Kocanda [-] , L. Nastoupil [-] (46. M. Lochman [-] ) , T. Plačko [-] , F. Kuběnka [-] , J. Majer [-] , T. Smejkal [-] (75. Z. Beneš [-] ) , D. Vlček [-]

Fotbal Žichlínek
R. Šilar [-] - M. Štarman [-] , J. Šenkýř [-] , J. Fibikar [-] , L. Motl [-] , A. Dorazil [-] (30. P. Kočí [-] ) , M. Černý [-] , J. Ptáček [-] (49. A. Antes [-] ) , L. Jelínek [-] , L. Vaníček [-] (75. J. Krejčiřík [-] ) , M. Pánik [-]

ŽK: 64. D. Vlček , 87. F. Kuběnka - 69. M. Štarman , 86. R. Šilar .
Místo: Rudoltice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: LUKES Jan - ZUZÍK Oldřich, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.