Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroslav zvítězila v Sezemicích


Branky


1

V posledním podzimním zápase hostily Sezemice Jaroslav.Umístění v tabulce stavělo do role favorita hosty, avšak v Sezemicích bylo k vidění napínavé utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více šancí měli hosté

Od počátku se hrálo zajimavé utkání, plné hezkých akcí a bojovného nasazení. 
V úvodu aktivnější hosté se dočkali branky ve 12.minutě, kdy M.Trunec utekl po straně, nacentroval před branku na Šebetku, který ještě místo střely zvolil nahrávku na Tomáše Sodomku a ten pohodlně poslal hosty do vedení - 0:1.
O brzké vyrovnání se pokusil hned vzápětí V.Báča, který si naběhl na načechraný centr Papšíka, svou hlavičkou však poslal míč pouze do připraveného brankáře Limberského.

V 19.minutě centroval Marci a M.Trunec nedokázal míč, který mu odskočil, poslat do prázdné branky.O chvíli později domácí špatně zahráli ofsajd systém a Sodomka mohl jít sám na Levínského, ale skóre se neměnilo.
V 26. minutě se špatná nahrávka sezemických dostala k Sodomkovi, který stál tam kde měl, šel opět sám na brankáře, ale tentokrát už se nemýlil a svým druhým gólem v utkání zvýšil náskok Jaroslavi - 0:2.

Sezemické útoky a snahu o snížení podporovali skvěle hrající Knaute a Papšík.A právě Jakub Papšík byl v 33. minutě tím, kdo určil svým gólem po rohovém kopu stav prvního poločasu - 1:2.

Zlepšená hra domácích

V úvodu druhé části Sezemice výrazně zvýšily aktivitu.Domácím pomohl zejména nástup střídajícího Hajšínka a hlavně po pravé straně hostům pořádně zatápěli.
Nejdříve se v nadějné pozici objevil R.Skutil, kdy ho v blízkosti malého vápna zradil odskok míče, který tak netrefil.Obdobná situace nastala o chvíli později. Konkrétně v 52. minutě, když přesná nahrávka sezemických prošla skrz vápno a našla Jakuba Papšíka, který se již nemýlil a dokázal vyrovnat - 2:2.

Jaroslav v tuto dobu hrozila rychlými brejky.Proti jednomu takovému skvěle zasáhl Levínský, který vychytal samostatný nájezd a udržel naděje Sezemic.

Domácí nepolevovali ve svém tempu a diváci tak mohli vidět zajímavé utkání.Další dvě gólové šance, v podání Papšíka a Knauteho, Jaroslav přestála. A právě po akci, na jejímž konci Knaute netrefil míč dle svých představ, založila Jaroslav rozhodující úder.

Rychlá rozehra hostů zastihla Sezemice nepřipravené.Marciho vysunutí, po lajně nabíhajícího, Rychtaříka nebylo zachyceno a následná nahrávka na Stanislava Trunce byla tak přesná, že bránící hráči nedokázali zasáhnout, Trunec brankáře prostřelil a hosté se opět v 73.minutě ujali vedení - 2:3.

 

Chvíli poté musel hřiště opustit dobře hrající Hajšínek, který se zranil, když nešikovně sám fauloval soupeře.

Sezemice vložily veškeré úsílí do opětovného vyrovnání.

V 90. minutě se mohl opakovat scénář z posledního vzájemného utkání z minulé sezóny (pozn. tehdy domácí Jaroslav přišla o výhru v poslední vteřině díky rohu, který zúžitkoval sezemický brankář Levínský).I nyní utkání vyygradovalo v podobnou situaci. Poslední vteřiny utkání, roh Sezemic a uplně všichni hráči ve vápně Jaroslavi.Avšak tentokrát se Sezemicím vyrovnat nepodařilo a brzy po této závěrečné akci sudí ukončil utkání.

Jaroslav tak potvrdila formu a zakončila podzim na třetím místě tabulky, navíc s kontaktem na čelo.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča (hráč Sezemic): Utkání se pro nás nevyvíjelo dobře a prohrávali jsme o dvě branky.Nesložili jsme však zbraně. Velice nám pomohli dorostenci, v čele s Jakubem Papšíkem. Dokázali jsme utkání vyrovnat, zdramatizovat a Jaroslav pěkně potrápit. Hosté letos mají skvělou formu a z našeho hřiště odjíždějí šťastnější, nicméně za výkon, který jsme podali, se nemusíme stydět a dává nám naděje do jarních bojů. Věřím, že na tom můžeme stavět a že jaro pro nás bude příjemnější.

TJ Jaroslav
Roman Valenta (trenér Jaroslavi): Od stavu 0:2 to vypadalo na poklidný zápas z naší strany.Jenže jsme opět přestali hrát a strachovali jsme se o výsledek až do konce. Chtěl bych poděkovat hráčům za odvedený výkon v podzimní části.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - V. Báča [-] , V. Tláskal [-] , R. Plecháček [-] - T. Holeček [-] , J. Kříz [-] - J. Brychta [-] (46. M. Hajšínek [-] ) , J. Papšík [-] , L. Knaute [-] - P. Spěšný [-] (46. R. Skutil [-] ) , L. Borovec [-]

TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - S. Trunec [-] , J. Zerzán [-] , A. Pištora [-] - M. Šebetka [-] (60. L. Rychtařík [-] ) , F. Marci [-] (87. L. Hloupý [-] ) , J. Friml [-] , V. Jirout [-] - T. Sodomka [-] (89. M. Jägerman [-] ) - J. Trunec [-] , M. Trunec [-] (71. L. Polák [-] )

ŽK: 2. P. Spěšný , 34. L. Knaute , 75. M. Hajšínek .
Hráči zápasu: J. Papšík - S. Trunec .
Místo: Sezemice - tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pavlas Jan - KNOTEK Michal (N), SPONNER Ludvík (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 11. 2015 21:32
L. N.
Zítra se můžete těšit na rozhovor s J.Zerzánem, obráncem TJ Jaroslav...