Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice se dočkaly první výhry v sezóně


Branky


0

V souboji týmů, které zatím nezískaly v soutěži ani bod, byl mírně favorizován domácí celek.Pokud ostřetínští nechtějí sestoupit, budou muset přidat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Sezemic

Domácí nastoupili odhodlaně a již v 7.minutě se po mele před brankou odrazil míč k Brychtovi, který přelstil 2 obránce i brankáře Schejbala, i když už to vypadalo, že to přehnal s kličkami a nestihne dotlačit míč do sítě, nakonec se mu to povedlo - 1:0.

Hned za další minutu vyrobili hosté chybu v rozehrávce, míče se zmocnil Kříž, vybídl levého záložníka Papšíka, který zatáhl po lajně a centrem našel zpátky dobíhajícího Kříže a ten nedal křižnou střelou Schejbalovi šanci - 2:0.

Psala se 30.minuta, když unikl Papšík,věkem stále ještě dorostenec, byl falulován před hranicí vápna.K zajímavé standartní situaci se postavil Kříž a střelou podél zdi skóroval, Schejbal se natahoval marně - 3:0.

Další šance domácích Schejbal zneškodnil.A když už se zdálo, že do kabin se půjde za stavu 3:0, prosadil se hostující Šedivý po nedorozumění brankáře Levínského s Holečkem - 3:1.

 

Kříž nakonec završil hattrick

Ve druhé půli si první příležitost vypracovali hosté, pak přišla klidnější pasáž zápasu.Na další branku si diváci museli počkat až do 61.minuty, ale stálo to za to.Faulován byl aktivní Papšík, standartní situaci zahrávající Holeček si všiml na pravé straně nabíhajícího Blažka, poslal mu dlouhý pas za obranu, Aleš Blažek se do míče opřel z voleje a propálil Schejbala - 4:1.

Konec zápasu byl trochu vyhrocenější, ale rozhodčí nakonec nikoho vyloučit nemusel.V 89. minutě se ještě domácí obránce Kříž dočkal hattricku - 5:1.

Kdyby domácí nezahazovali šance, mohl to být pro odevzdaný Ostřetín mnohem horší výsledek.

Pro Sezemice zasloužené první 3 body do tabulky.Ostřetín si musí ještě počkat, v příštím kole doma přivítá Vysoké Chvojno.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča (hráč): Vytvořili jsme si rychlý náskok, který jsme se snažili kontrolovat.Bohužel jsme dostali gól do šatny, který nás trošku znervózněl.Ale naštěstí se podařilo přidat čtvrtý a pátý gól.Důležité utkání jsme dokázali dohrát s vítězným koncem.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - J. Skutil [-] , R. Plecháček [-] , J. Kříz [-] , A. Blažek [-] , V. Báča [-] - T. Holeček st. [-] , F. Knížek [-] , M. Uhlíř [-] (80. T. Holeček ml. [-] ) - J. Brychta [-] (46. M. Hajšínek [-] ) , J. Papšík [-]

TJ Sokol Ostřetín
M. Schejbal [-] - J. Dávid [-] , M. Kopka [-] , M. Vančura [-] , L. Pelc [-] - R. Svoboda [-] , M. Frydrych [-] , P. Černý [-] , J. Šedivý [-] - J. Horák [-] , J. Hubáček [-] (75. P. Bukáček [-] )

ŽK: 36. J. Kříz - 30. M. Kopka , 61. J. Hubáček .
Hráči zápasu: J. Kříz - M. Schejbal .
Místo: Sezemice - tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šebetka Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.