Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby jednoznačně pro Jaroslav


Branky


0

Ostřetín versus Jaroslav, to je derby ve III.třídě Holicko.Slušná návštěva a sedm branek k tomu.Podrobnosti se dozvíte v tomto článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal bez šancí v první půli

Domácí Ostřetín, který minule v Dražkovicích nedohrál, nastupoval k zápasu tentokrát s početným kádrem.Trenér Petr Tvrdý mohl do hry počítat se čtyřmi náhradníky.Jenže v Ostřetíně už asi vědí, že kvantita a kvalita není totéž.

Další zajímavostí je, že Jaroslav vede Roman Valenta, který je právě z Ostřetína a za tamní klub dříve nastupoval.

V první poločase se nehrál příliš svižný fotbal.Favorit z Jaroslavi se tak nakonec protrápil ke dvěma brankám v úplném závěru poločasu, kdy se dvakrát trefil Vojtěch Jirout - 0:2.Záložník Jaroslavi, který byl vyhlášen nejlepším hráčem minulého kola, skóroval v obou případech z dorážky.Jirout tak má v této sezoně na svém kontě už sedm branek.

Poločasové dvougolové vedení si snad trápící se hráči Jaroslavi ani nezasloužili.

Zlepšený výkon Jaroslavi

Do druhé půle nastoupila Jaroslav jako vyměněná, začala hrát fotbal a využívat krajů hřiště, zejména Filip Marci podnikal nebezpečné průniky.Hosté začali běhat a najednou přicházely i šance.Od té doby už byla Jaroslav lepším týmem.

Jaroslavským se aktivita vyplatila v 56.minutě, kdy se poprvé v sezoně prosadil Lukáš Rychtařík - 0:3.

Domácím se povedlo snížit v 60.minutě, po dlouhém autovém vhazování do pokutového území míč propadl až k volnému Pavlu Černému a ten hlavičkou z malého vápna překonal Limberského - 1:3.

O chviličku později  ze hřiště odešel Rychtařík a nahradil jej Tomáš Sodomka, který se vzápětí náramně uvedl, když ustál souboj na hranici vápna a vystřelil krásně do růžku branky - 1:4.Tento gól definitvně uzemnil domácí tým.

Pátý gól Jaroslavi vstřelil Milan Trunec po centru Marciho - 1:5

Deset minut před koncem měli hosté výhodu standartní situace, Sodomka už se připravoval na střelu, ale všiml si, že obrana Ostřetína nechala na hranici šestnáctky zcela volného Frimla, poslal mu míč a Jaromír Friml se proti brankáři Schejbalovi prosadil - 1:6.

 

Derby tedy nakonec dopadlo podle předpokladů.Zápas měl slušnou diváckou návštěvu, která byla rozdělena zhruba na polovinu mezi oba týmy.



Ohlasy k zápasu



TJ Jaroslav
Roman Valenta (trenér TJ Jaroslav): Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství.I když první poločas byl z naší strany tragický.Ve druhé půli jsme se zvedli a začali soupeře přehrávat.Velmi dobře zapadli do hry střídající hráči.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Ostřetín
M. Schejbal [-] - R. Svoboda [-] (73. P. Bukáček [-] ) , J. Dávid [-] (62. M. Frydrych [-] ) , M. Kopka [-] , M. Vančura [-] - P. Černý [-] , L. Pelc [-] , M. Sýkora [-] - J. Hubáček [-] , J. Horák [-] , D. Krátký [-] (46. D. Kašpar [-] )

TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - J. Trunec [-] , A. Pištora [-] , J. Zerzán [-] , S. Trunec [-] - M. Šebetka [-] (68. L. Hloupý [-] ) , J. Friml [-] (85. J. Hájek [-] ) , V. Jirout [-] , F. Marci [-] (82. J. Houžvička [-] ) - L. Rychtařík [-] (60. T. Sodomka [-] ) , M. Trunec [-] (75. T. Horníček [-] )

ŽK: 10. M. Sýkora - 60. L. Rychtařík .
Hráči zápasu: M. Schejbal - J. Friml .
Místo: Ostřetín - tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Svoboda Aleš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.