Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 13:30

8.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Máteřov podlehl Dražkovicím


Branky


0

V bitvě týmů ze středu tabulky se očekával vyrovnaný soubouj, ale realita byla nakonec trochu jiná.Zejména první poločas patřil jednoznačně Dražkovicím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový horor pro Máteřov

Vyrovnaný začátek utkání se v průběhu prvního poločasu začal měnit v horor pro domácí tým.Máteřovská obrana takřka nedokázala zastavovat útoky Dražkovic a skoro každý jejich aútok v první půli skončil brankou.

Hosté šli do vedení ve 12.minutě díky Lukáši Vladykovi, který tečoval Součkovu přihrávku před branku a míč doskákal do sítě - 0:1.

Hostům hodně vycházel presink a ve 20.minutě z toho byl gól, Ondřej Souček obral obránce, rozehrál Davidovi Stehnovi, který předložil před bránu svému bratrovi Tomášovi a ten uklidil míč do sítě - 0:2.

Lukáš Vladyka, který nastoupil nečekaně v útoku, přidal svůj druhý gól, kdy po přihrávce J.Mazánka postupoval ze strany sám na bránu a střelou na zadní tyč nedal Buňkovi šanci - 0:3.Nasazení stopera do útoku, se Dražkovicím vyplácelo a koučující duo Mazánek a syn si mohlo mnout ruce.

V první půli se ještě stihl dvakrát prosadit Jan Mazánek.Nejprve sice trefil z úniku tyč, ale hned vzápětí po přihrávce Tomáše Stehna střelou podél brankáře uklidil míč do sítě - 0:4.Druhý gól J.Mazánek přidal po individuální akci v samém závěru první půle - 5:0.

Fenyk pomohl domácím zvýšit aktivitu

Až po přestávce se začal Mateřov dostávat do větších šancí a to hlavně díky Tomáši Fenykovi, který dělal v obraně hostů pořádný vítr.Přesto se po přestávce jako první opět prosadily Dražkovice, Vladyka našel šajtlí na zadní tyči Lacailleho a francouzský obránce doklepl míč do prázdné branky - 0:6.

Až poté se podařilo po chybě dražkovické obrany prosadit Fenykovi - 1:6.Máteřovští se snažili vytvořit si šance prostřednictvím nakopávaných balonů na vysoké hráče vpředu, ale příliš jim to nevycházelo, hodně míčů posbírala dražkovická obrana nebo brankář Lichtner.

Konečnou podobu dal výsledku po rohovém kopu Janeček, který hlavou snížil na 2:6.

Petr Lichtner  nakonec připsěl k výsledku i nějakými důležitými zákroky, protože Máteřov měl ve druhé půli velké šance.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov B
Michal Mach (trenér Máteřova): Odehráli jsme hodně špatný první poločas, ve kterém Dražkovice proměnily skoro každou střeleckou příležitost. Po přestávce hosté mírně ubrali a my jsme alespoň dvěma góly odvrátili totální debak

SK Dražkovice
Jan Mazánek (hráč a vedoucí týmu Dražkovic): I když v minulém kole to bylo ovlivněno počtem hráčů Ostřetína, tak jsem si všiml naší dobré hry na míči.Takže teď jsem rád, že se to ukázalo i proti jedenácti.Těžili jsme z týmovosti a zodpovědnosti.

Autor: L. N.


Sestavy


SK Starý Mateřov B
J. Buňka [-] - V. Procházka [-] , M. Mach [-] (46. J. Mzyk [-] ) , T. Zach [-] , V. Janeček [-] - P. Žďárský [-] , J. Macek [-] (55. P. Kalous [-] ) , J. Mzyk [-] , J. Bureš [-] - R. Tomiška [-] (46. T. Fenyk [-] ) , D. Jonáš [-]

SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - F. Lacaille [-] , L. Mazánek [-] , L. Kuta [-] , M. Kopečný [-] - T. Stehno [-] , D. Stehno [-] , J. Mazánek [-] , M. Jirásek [-] - L. Vladyka [-] , O. Souček [-]

ŽK: 75. T. Zach - 49. L. Kuta , 75. F. Lacaille , 80. D. Stehno .
Hráči zápasu: V. Janeček - L. Vladyka .
Místo: Starý Máteřov - tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Málek Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.