Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice neudržely vedení proti Chvojnu


0

V tomto kole Sezemice přivítaly na svém hřišti tým z Vysokého Chvojna.Dle umístění v tabulce byli hosté favorité a tomu také odpovídal úvod utkání.Více se dozvíte v tomto článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok Sezemic

Prvních 15 minut byli jasně aktivnější hosté z Vysokého Chvojna a snažili se potvrdit roli favorita.
Jejich snaha však povětšinou ztroskotala na zodopovědně hrající obraně domácích, které velel Adam Tomášek.Jelikož
hosté nedokázali ze své převahy nic vytěžit, přišel trest sezemických.Hajšínkův centr z pravé strany se po hlavičkovém souboji T.Holečka ml. dostal k Filipovi Knížkovi a ten se v koncovce nemýlil - 1:0.Tento gól Chvojno zaskočil a do jeho hry se vloudilo množství nepřesností.Jednu takovou využil v 30. minutě Martin Hajšínek, který si naběhl na rohový kop a zajistil domácím dvoubrankové vedení - 2:0.Sezemičtí svou bojovnou hrou uhájili stav až do poločasu.

Velký obrat v podání Chvojna

Ve druhém poločase byla zpočátku k vidění vyrovnaná partie.Domácí brankář Marek Levínský držel nulu na svém kontě a tak domácí mohli navýšit své vedení. Nejdříve Brychta důrazem ve vápně nadělal hostům starosti.Poté to zkoušel Báča, jehož střela za tyč byla zblokována posledním z obránců Chvojna.
Ani jedna z šancí domácích nebyla využita.

Zlepšujicí se výkon Chvojna vyústíl v branku v 60.minutě.Kdy skóroval Pavel Ryšavý, který se trefil z hranice malého vápna - 2:1.Tato branka změnila průběh hry.

Chvojno zvýšilo svůj pohyb a tlak.Sezemičtí tak museli odolávat tlaku a jejich hra začala ztrácet na přesnosti.Psala se 69. minuta, po ztrátě míče na útočné polovině Sezemic a následném rychlém přenesení hry před branku domácích, se prosadil chvojenský Petr Horák - 2:2.
Domácí rozehrávali po obdržené brance, míč se dostal k obránci Spěšnému, který pod tlakem nestihl míč posunout dál.Napadající Lukáš Čefelín míč vypíchl a řítil se sám na Levinského, který se marně snažil zabránit cestě míče za svá záda - 2:3.Chvojenský obrat byl dokonán během minuty.

Sezemicím nezbylo nic jiného než otevřít hru a pokusit se vyrovnat.Další útočné snahy však zůstali bez efektu, naopak uklidnění se dočkali hosté opět zásluhou Lukáše Čefelína, který stál u zakončení jednoho z brejků a zvýšil na 2:4.

Do konce utkání se nic dalšího nestalo a sezemičtí tak museli litovat toho, že svými chybami ztratili slušně rozehrané utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča (hráč Sezemic): První půli jsme zvládli naprosto suprově. Vedli jsme dva nula a zápas tak mohli dohrát v klidu.To se nestalo a díky našim chybám jsme opět utkání dokázali prohrát.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - V. Báča [-] , A. Tomášek [-] , P. Spěšný [-] , J. Skutil [-] - S. Kalhous [-] , T. Holeček st. [-] , F. Knížek [-] (77. D. Řehák [-] ) , T. Holeček ml. [-] (52. L. Horyna [-] ) - M. Hajšínek [-] (46. M. Veselý [-] ) , J. Brychta [-]

Sokol Vysoké Chvojno
T. Michalec [-] - R. Centner [-] , M. Komárek [-] , J. Faltys [-] , R. Malý [-] - R. Vršanský [-] (46. J. Müller [-] ) , L. Čefelín [-] , V. Pařízek [-] , L. Kalavský [-] - O. Schejbal [-] (46. P. Horák [-] ) , P. Ryšavý [-]

ŽK: 84. P. Spěšný - 58. P. Ryšavý .
Hráči zápasu: A. Tomášek - L. Čefelín .
Místo: Sezemice - tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šebetka Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.