Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:00

13.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset gólů v Sezemicích


0

Utkání bylo kvůli rekunstrukci hřiště v Dražkovicích hráno na hřišti Sezemic.Ty jsou tedy v zápisu vedené jako hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:2 v jedenácté minutě

Dražkovice se musely v tomto zápase vyrovnat s absencí brankáře, do branky tak musel stoper Kuta.

Zápas začal hodně divoce.Již ve 4. minutě se po špatném odkopu obrany Dražkovic dostal míč k Jindřichu Brychtovi, který z první přeloboval vyběhnutého brankáře a míč zapadl do branky - 0:1.V 8. minutě obdobný gol vstřelil Aleš Blažek, jěhož vysoký balon letěl do vápna tak nebezpečně, že také skončil v síti - 0:2.

Sezemice tak vedly velice rychle o dvě branky.Jestliže sezemičtí potřebovali na dvě branky čtyři minuty, tak Dražkovicím stačily dokonce minuty dvě.V deváté zůstal za sezemickou obranou opomenutý Michal Bílek a snížil na 1:2.A v 11. minutě už bylo vyrovnáno, po nepovedeném odkopu Sezemic dostal hezkou nahrávku Jan Mazánek a překonal Levínského v brance hostů - 2:2.

Daší změna stavu na sebe nenechala dlouho čekat, v 16.minutě Kříž krásně uvolnil Jakuba Plechače, který se vstříc brankáři Kutovi nemýlil a Sezemice se tak ujaly opět vedení - 2:3.

Hosté do poločasu znovu získali dvoubrankový náskok, když se v minutě 30. do úniku dostal Lukáš Knaute, krásně oběhnul gólmana a z celkem složitého úhlu dokázal míč uklidit do nekryté branky - 2:4.
Tímto stavem brankově bohatý poločas skončil, ikdyž se vyskytlo ještě několik šancí na obou stranách.

Sezemice znovu ztratily náskok

Ve druhé puli byl znatelný zlepšený herní projev Dražkovic.Ale byli to nakonec sezemičtí, kteří udeřili.U vlastního vápna se k míči dostal Báča, který svým pasem poslal Lukáše Knauteho do brejku, ten na dvakrát sezemický útočník dostal do sítě - 2:5.

O tři minuty později hlavní sudí neodpískal signalizovaný ofsajd hráčů Dražkovic, díky kterému se Jan Mazánek objevil sám před brankářem Levínským a snížil  na 3:5.V tuto dobu Sezemice vyrobily pár nepřesností a jejich hra byla nervozní, ačkoliv vedly.A toho využil dražkovický Ondřej Souček, který proběhl středem hřiště a dostal se do střelecké pozice, kterou zúžitkoval - 4:5.Vykřesal tím pro domácí naději na zisk bodů.

Uklidnit Sezemice mohl střídající Horyna po pěkném centru Papšíka.Oblouček napříč malým vápnem našel právě Horynu, který se sám těsně před prázdnou brankou ocitl ve stoprocentní šanci.Místo lehkého doklepnutí do branky zvolil ránu nártem, která skončila vysoko nad.

A tak nakonec i zde platilo staré a otřepané pravidlo: "nedáš, dostaneš".Z následné akce Dražkovice vytěžily rohový kop.Nebezpečný centr ve vápně nadělal sezemickým mnoho starostí.Hlavičku Součka famózním reflexivním zákrokem ještě Levinský vytáhl, k jeho smůle však míč nešťastně trefil bránícího Stanislava Kalhouse, od kterého skončil ve vlastní síti, v 89. minutě tak Dražkovice dokázaly vyrovnat na konečných 5:5.

Nic už na výsledku nezměnil ani přímý kop Sezemic, po jehož zahrání sudí ukončil utkání.

Sezemičtí tak opět nedokázali udržet nadějné vedení.



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Vlastimil Báča (hráč Sezemic): Utkání jsme začali famózně a v 8. minutě už vedli 2:0.Následnou rychlou ztrátu vedení jsme rychle hodili za sebe a postupně se dostali až na tříbrankové vedení.Bohužel v posledních zápasech nezvládáme koncovky a to se potvrdilo i teď. Před utkáním bychom asi všichni bod brali. Po průběhu utkání je to pro nás ale zklamání. Neproměnili jsme pojistku pár minut před koncem a z následné akce inkasovali vyrovnávací branku.Ikdyž jsme se rvali co to šlo a každý na hřišti bojoval, stejně nám to na tři body nestačilo.


Autor: L. N.


Sestavy


SK Dražkovice
L. Kuta [-] - J. Portyš [-] , L. Vladyka [-] , L. Mazánek [-] , M. Jirásek [-] (46. M. Kopečný [-] ) - M. Bílek [-] , D. Stehno [-] , T. Stehno [-] , Z. Komárek [-] - J. Mazánek [-] , O. Souček [-]

TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - V. Báča [-] (64. S. Kalhous [-] ) , A. Blažek [-] , R. Plecháček [-] , V. Tláskal [-] - T. Holeček ml. [-] (79. L. Horyna [-] ) , T. Holeček st. [-] , J. Kříz [-] , J. Plecháč [-] - J. Brychta [-] (46. M. Hajšínek [-] ) , L. Knaute [-] (71. J. Papšík [-] )

ŽK: 26. L. Mazánek , 89. Z. Komárek - 44. T. Holeček st. .
Hráči zápasu: J. Mazánek - L. Knaute .
Místo: Sezemice - tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ziegler Vratislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.