0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčina si v samotném závěru zajistila všechny body


Branky


0

Vyrovnané utkání se odehrálo na hřišti Kamenné Horky, která nastoupila proti Kunčině. Zápas to byl více než zajímavý a my vám přinášíme obsáhlý report ze zápasu. Podívejte se na to, co se v zápase stalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl šance na obou stranách

Hned v první minutě se do první obrovské šance dostali domácí, kdy se po vhozeném autu na pravé straně k míči dostal Jiroušek, který svou dělovkou nápalil břevno, od kterého se míč odrazil půl metru před brankovou čáru. V 5. minutě se po pravém křídle dopředu hnal Juřík, kterého však za cenu žluté karty zastavil Spálenský. V 10. minutě musel zasahovat domácí brankář Vraspír, který sebral přihrávku Tlustoše, která měla původně mířit na Šmehlíka. O dvě minuty později se po přetaženém centru k míči dostal Hlubinka, od kterého se však pouze odrazil za brankovou čáru a Hlubinka si tak v dobré pozici nedokázal poradit se zpracováním. Ve 14. Minutě se ke střele dostal Šmehlík, jeho střela ale skončila o necelé dva metry mimo Vraspírovu branku. V 18. minutě se hostující Tlustoš dostal k hlavičce z dobré pozice, ale bohužel pro hostující tým nezamířil přesně a Vraspírovu branku přestřelil. Ve 20. minutě se aktivní Juřík snažil centrovat, ale jeho centrovaný míč proletěl vápnem a skončil až v autu na druhé straně hřiště. Ve 24. minutě se do nebezpečné situace dostal Šír, který po přihrávce Hlubinky nedokázal nadvakrát překonat brankáře Vraspíra a ve slibné situaci tak selhal. Ve 27. minutě se hosté dostali k exekuci přímého volného kopu, ke kterému se postavil Spálenský. Ten podstřelil zeď, ale to Vraspíra nijak nepřekvapilo a s jeho střelou si bez problému poradil. Ve 33. minutě hosté rozehrávali rohový kop, konkrétně Hlubinka, který svým centrem našel osamoceného Spálenského. Ten z prostoru penalty svou hlavičku netrefil vůbec dobře a zamířil mimo domácí branku. Ve 37. minutě se ke střele dostal Šír, ta však byla tečována a Vraspír si odražený míč v klidu sebral. Ve 40. minutě hosté rozehráli standardní situaci na kopačky Spálenského, který se rozhodl vystřelit, jeho střelu však zblokoval domácí Mach. Ve 41. minutě Bubela svou přihrávkou do šestnáctky hledal někoho ze spoluhráčů, ale jediný koho našel, byl Spálenský, který míč odvrátil do bezpečí. V samotném závěru prvního poločasu se do šance dostali hosté, kdy Tlustoš dokázal zatáhnout míč po levé straně a následně ho poslat před branku, před kterou se nacházel Šmehlík, kterému se zakončení nepovedlo úplně podle představ, a jeho slabou střelu sebrala domácí obrana. První poločas tedy skončil nerozhodným výsledkem 0:0.

Hosté v samotném závěru urvali tři body

Hned ve 47. minutě se do šance dostali hosté, kdy se po přihrávce Brychty ke střele dostal Spálenský, který však svou střelu poslal vysoko nad domácí branku. V 50. minutě hosté rozehrávali přímý volný kop z osmadvaceti metrů, který si na starost vzal Brychta, ale jeho střelu bez problému pokryl domácí Vraspír. V 51. minutě důrazný Spálenský vybojoval rohový kop pro hostující tým, který posléze zakončoval Šír mimo domácí svatyni. O minutu později pohlednou akci domácích zakončoval Jiroušek, ale jeho střelu pohotově zablokoval Zeman. V 54. minutě se domácí dostali k exekuci přímého kopu z nebezpečné vzdálenosti, po kterém se k hlavičce dostal Bulva, ta však nebyla dostatečně razantní a Hutira ji bez problémů zlikvidoval. V 55. minutě se ke střele z velkého úhlu dostal Škáva, který ji však poslal pouze do boční sítě. V 57. minutě domácí zahrávali rohový kop, po kterém se Hutira dostal mimo ideální postavení a domácí už posílali míč do prázdné branky, v čem jim na poslední chvíli zabránil Hlubinka, který míč skvěle vyhlavičkoval z brankové čáry a zachránil tak Kunčinu před inkasováním branky. V 61. minutě se k hlavičce dostal střídající Richter, tu však se štěstím dokázal Vraspír odvrátit. V 62. minutě se po standardní situaci do zakončení dostal domácí Čapek, který svou střelu neumístil mezi tři tyče a poslal ji mimo branku. O minutu později se do šance dostal hostující Šmehlík, který po rohovém kopu tečoval míč jen těsně nad břevno domácí branky. V 70. minutě se ke střele z voleje odhodlal Pagáč, ale jeho dělovka zamířila vysoko nad branku. V 73. minutě si hostující Tlustoš navedl míč na střelu, ale opět ji poslal mimo branku domácích. V 74. minutě domácí dostali další výhodu v podobě volného přímého kopu, který rozehrával Škáva, ale jeho střela zamířila přímo do rukavic brankáře Hutiry a neznamenala tak žádné nebezpečí pro hostující tým. V 82. minutě přišla první a zároveň jediná branka celého utkání, kterou vstřelil hostující Tlustoš, ten se dostal do úniku po přihrávce Šíra. Dopomohlo mu i podklouznutí Macha na středu hřiště a díky tomu se s míčem řítil sám na Vraspíra, kterého bez problému prostřelil a poslal hosty do vedení. Ve zbytku zápasu se domácí snažili a hnali se za vyrovnáním, bohužel pro ně si už žádnou další vážnou situaci vytvořit nedokázali a Kunčina si tak z Kamenné Horky odvezla všechny tři body po výhře 1:0.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenná Horka
Petr Chodil (vedoucí týmu): Vyrovnaný zápas s nešťastným koncem pro nás. V závěru utkání jsme dostali smolný gól a to rozhodlo.

TJ Sokol Kunčina
Miroslav Kubín (vedoucí týmu): Utkání bylo velice vyrovnané a my jsme měli v závěru více štěstí a podařilo se nám vstřelit branku, která rozhodla.



Sestavy


TJ Sokol Kamenná Horka
K. Vraspír [-] - D. Nekvinda [-] , M. Bednář [-] , J. Mach [-] , R. Svoboda [-] (8. Z. Dokoupil [-] ) - J. Bulva [-] , F. Jiroušek [-] , J. Škáva [-] , P. Čapek [-] - M. Bubela [-] , P. Juřík [-] -

TJ Sokol Kunčina
J. Hutira [-] - L. Eliáš [-] , R. Zeman [-] , D. Šir [-] (88. J. Krepl [-] ) , T. Pagáč [-] - Z. Hlubinka [-] , J. Spálenský [-] , T. Brychta [-] , O. Brychta [-] (58. R. Richter [-] ) - J. Tlustoš [-] (86. M. Šejnoha [-] ) , Z. Šmehlík [-]

Hráči zápasu: J. Mach , M. Bubela .
Místo: tráva. Rozhodčí: Halva Radek - ŠTĚRBA Jaroslav, MATOUŠEK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.