2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy doma ubojovaly dva body


Branky


0

Utkání, ve kterém se dala čekat převaha domácího týmu. Ta však moc nepřicházela a utkání se vyvinulo zcela jiným směrem, ale domácí mohou být nakonec rádi, jak vše dopadlo. Podívejte se na průběh celého utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nám přinesl všechny branky

Hned v první minutě se do šance dostali hosté, když se po centru Hostovského z levé strany k hlavičce dostal Mizerák, ten ji však poslal nad branku domácích. O minutu později se domácí dostali do protiútoku, na jehož konci si Scheib dokázal tělem odstavit obránce, který ho měl na starost, ale ukvapeně vystřelil a branku hostů netrefil. Ve 21. minutě domácí zahrávali standardní situaci ze třiceti metrů, kterou si na starost vzal Jukl, ale s jeho střelou si gólman Hrabáček poradil. Ve 22. minutě se do šance dostal Mizerák, ten se rozhodl vystřelit z poměrně velkého úhlu a branku netrefil. Ve 29. minutě padl první gól utkání, který měl na svědomí Kolomý. Ten se dostal do úniku po přihrávce Černušáka a nadvakrát prostřelil brankáře Kavalíra. O minutu později se do další šance hostů dostal opět Kolomý, který střílel z kraje vápna, ale bohužel pro hostující tým mířil nad domácí branku. Ve 34. minutě se po rohovém kopu domácích míč odrazil na kraj šestnáctky k volnému Juříkovi, který svou střelou jen těsně minul levou tyč Hrabáčkovi branky. Ve 35. minutě došlo k nepříjemnému zranění v hostujícím týmu, kdy Mizerákpo jednom z hlavičkových soubojů spadl na ruku a zlomil si ji. Utkání tak pro něj předčasně skončilo a musel být nahrazen Lukášem Komínkem. Ve 41. minutě se domácí dostali k exekuci dalšího rohového kopu, po kterém míč propadl až na zadní tyč, kde stál připravený Kubík, který stačil míč doklepnout do branky těsně před obráncem a srovnal na 1:1. První poločas se dohrál za stejného stavu a do kabin se tak šlo za smírného stavu 1:1.

Poločas bez branek poslal utkání do penalt

Hned ve 46. minutě se do šance dostal domácí Kubík, který po centru Jukl střílel z rohu malého vápna, ale jeho střelu skvěle pokryl gólman Hrabáček. V 53. minutě se po dlouhém autu Karlíka k hlavičce dostal Hostovský, ale jeho nepříliš razantní hlavičku bez problému pokryl Kavalír. V 60. minutě Juřík prodloužil výkop brankáře Kavalíra a do úniku tím poslal Říhu, který střílel z kraje šestnáctky pouze nad branku Hrabáčka. V 62. minutě se hosté dostali do velké šance, kdy se po centru ze strany k hlavičce dostal Karlík, který však trefil přímo střed branky, kde stál připravený Kavalír, který jeho hlavičku zneškodnil. V 64. minutě se hosté dostali k exekuci volného přímého kopu z nějakých dvaceti metrů, který rozehrál Veselý a proti jeho střele k levé tyči se musel vyznamenat brankář Kavalír, který ji skvělým zákrokem chytl. V 70. minutě se hostující Vacek dostal do šance po dlouhém autu a jím tečovaný míč skončil jen těsně nad domácí brankou. V 80. minutě zkoušel štěstí domácí Jukl, který chtěl překvapit Hrabáčka svou střelou z úhlu, nicméně Hrabáček byl pozorný a nebezpečný míč vykopl těsně před brankovou čarou. V 86. minutě přišla asi nejdůležitější situace celého druhého poločasu a v podstatě i celého utkání, když hosté dokázali vstřelit gól, konkrétně to byl Vacek, ale z důvodu ofsajdu nebyl gól uznán. Po neuznané brance následovala chvilka diskuzí, ale utkání skončilo výsledkem 1:1 a šlo se na penalty.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Pavel Brandejs (asistent trenéra): Myslím, že remíza je zasloužená. Nehráli jsme úplně nejlepší utkání a za remízu můžeme být po našem výkonu rádi.

FO Lanškroun B
Milan Růžička (trenér): Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém je remíza asi zaslouženým výsledkem. Měli jsme šance, které jsme nedokázali proměnit a to rozhodlo.



Sestavy


TJ Svitavy B
M. Kavalír [-] - J. Sedlák [-] (83. M. Švec [-] ) , J. Kubík [-] , I. Kyncl [-] - D. Říha [-] , L. Jukl [-] , D. Juřík [-] , F. Gregor [-] , P. Bartoš [-] - J. Scheib [-] (53. F. Škraňka [-] ) , M. Ryšavý [-] (53. M. Křížek [-] )

FO Lanškroun B
L. Hrabáček [-] - O. Veselý [-] , Š. Kolomý [-] , L. Vacek [-] (89. D. Richtr [-] ) , O. Macháček [-] (68. J. Marek [-] ) , P. Petruň [-] , R. Hostovský [-] (83. J. Jedlínský [-] ) , O. Doležal [-] (90. R. Šišan [-] ) , J. Karlík [-] , T. Černušák [-] , R. Mizerák [-] (36. L. Komínek [-] )

ŽK: 56. R. Hostovský .
Hráči zápasu: J. Kubík , F. Gregor - Š. Kolomý , O. Veselý .
Místo: UMT. Počet diváků: 57. Rozhodčí: Mariánus Karel - BEDNÁŘ František, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.