Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Máteřov své domácí utkání zvládl


Branky


0

Máteřov byl jasným favoritem utkání a tuto roli dokázal bez problému splnit. Podívejte se na průběh celého utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistili vedení

První poločas vyzněl lépe pro domácí Máteřov, který se v úvodních minutách dokázal dostat hned do několika šancí, ve kterých byli Vašíček s Fenykem. Bohužel pro domácí, ani jednu z nich neproměnili a skóre se tak na začátku utkání neměnilo. Postupem času dokázali Cerekvičští hru srovnat a domácí tak byli vyrovnaným soupeřem. Ve 28. minutě hostující obrana chybovala, díky čemuž se k míči dostal Vašíček, který se s ním dostal až před Kusého a toho dokázal prostřelit a poslal tak domácí do vedení 1:0. Ve 35. minutě se domácí vydali do protiútoku, který zakončoval Fenyk a i on dokázal míč protlačit za záda Kusého a domácí tak vedli už 2:0. Ve 44. minutě však přišlo snížení ze strany hostů, když se po nedůrazné hře domácích obránců po rohovém kopu prosadil Kysilka a snížil tak na 2:1. To bylo z prvního poločasu vše a do kabin se lépe odcházelo domácím, s vedením 2:1.

Máteřov si dvěma góly pojistil výhru

Do druhé půle už domácí nastoupili zodpovědněji než do té první a ukázalo se to hned v 57. minutě, kdy se po rychlém protiútoku do zakončení dostal Fenyk, který Kusého dokázal prostřelit a navýšil tak vedení Máteřova na 3:1. Poslední branka utkání padla o deset minut později, kdy se po dalším rychlém protiútoku ke střele dostal Hlaváček. Jeho střela zapadla za záda Kusého, který tak musel ze své sítě lovit už čtvrtý gól. Utkání skončilo za stejného stavu a domácí si tak ze zápasu odnesli všechny tři body po výhře 4:1.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov
Radek Klíma (hráč a trenér): Utkání jsme zvládli díky skvělému kolektivnímu výkonu a naše vítězství bylo zcela zasloužené.




Sestavy


SK Starý Mateřov
O. Skalický [-] - Z. Žďára [-] , J. Zezula [-] (46. D. Mzyk [-] ) , T. Zach [-] , J. Křížek [-] (80. R. Tomiška [-] ) , R. Klíma [-] , T. Fenyk [-] , M. Vašíček [-] (66. P. Kalous [-] ) , M. Meduna [-] , J. Hlaváček [-] , T. Holek [-]

TJ Slavoj Cerekvice
M. Kusý [-] - M. Kříž [-] , Z. Kysilka [-] , J. Kusý [-] , M. Šeda [-] - M. Hovorka [-] (66. J. Teplý [-] ) , Z. Lorenc [-] , R. Šeda [-] (73. F. Pražák [-] ) , P. Žukovský [-] (46. M. Brychta [-] ) - M. Lebeda [-] , P. Malý [-]

ŽK: 23. J. Hlaváček , 51. D. Mzyk , 78. T. Zach - 41. P. Žukovský , 56. M. Hovorka , 69. R. Šeda .
Hráči zápasu: Z. Žďára , M. Vašíček .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zita Miloslav - DERNER Vít, RAMBOUSEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.