Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedské derby lépe zvládl Dobříkov


Branky


0

Ve čtvrtém kole na sebe narazil Dobříkov a Sokol Sruby.V malém "sousedském" derby se více dařilo domácím a utkání zvládli lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 góly pro domácí

Domácí do zápasu vstoupili velice aktivně a svého soupeře přehrávali, převaha domácích se ukázala už ve 3.minutě, kdy Rydval poslal krásnou kolmici na Ševčíka a ten brankáře hostí dokázal překonat. Převaha domácím vydržela zhruba do dvacáté minuty, kdy se do hry začali dostávat i hosté, nicméně žádnou výraznou šanci si nevypracovali a ve 39.minutě přišel trest v podobě dalšího gólu domácích, tentokrát skóroval Vaněk po centru Rydvala na přední tyč. Vaněk po zpracování balónu pohotově zakončil a stanovil stav utkání na 2:0.

Do konce poločasu se nic zajímavého neudálo, a proto se šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

Druhý poločas hrál do karet Dobříkovu

Do druhé půle narozdíl od té první vlétli aktivněji hosté a snažili se svého soupeře zatlačit a kombinační hrou vytvořit nějaké šance, jako první skórovali opět domácí a to po faulu na domácího Karelu. K přímému kopu se postavil Ševčík a razantní střelou, kterou takzvaně "vymetl pavučinky" nedal Horynovi žádnou šanci,3:0. Po této krásné brance se hosté začali snažit ještě více, tlačili a to přineslo ovoce, když v 60.minutě střídající Šotka po závaru ve vápně dokázal brankáři domácích nasadit housle a snížit tak na 3:1.V 70.minutě dokázal skórovat Rydval po akci, kdy se domácí vydali do rychlého protiútoku, který vedl Klapal. Přihrávka od Klapala na Rydvala měla takzvaně oči, Rydval zachoval klidnou hlavu a obstřelil Horynu. Po tomto gólu začali hosté opět tlačit a vyvrcholilo to dalším, pro domácí nešťastným gólem. Hostující Šeda poslal centrovaný míč do vápna a domácí gólman Rychtařík si ho nešikovně srazil do vlastní brány, branka však byla připsána Šedovi.

V 86.minutě byl stav 4:2 pro domácí a ten v Dobříkově vydržel až do konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříkov
Dobříkov - Milan Šmarda: Myslím si,že vítězství bylo zasloužené, ač s velmi nepříjemným soupeřem.Spokojenost s třemi body v sousedském derby.

TJ Sokol Sruby
Sokol Sruby - p.Simon: Nedalo se čekat,že si do Dobříkova pojedeme pro body,takový výsledek jaký jsme s Dobříkovem uhráli je dle mého názoru dobrý.



Sestavy


TJ Sokol Dobříkov
J. Rychtařík [-] - J. Hořejší [-] (62. O. Plecháček [-] ) , A. Karela [-] , P. Horníček [-] , T. Csernyanszky [-] - J. Vaněk [-] , J. Svoboda [-] , D. Jandera [-] , L. Klapal [-] - L. Rydval [-] , Z. Ševčík [-] -

TJ Sokol Sruby
V. Horyna [-] - M. Seidenglanz [-] , M. Jiráský [-] , J. Gerčák [-] , R. Flídr [-] , P. Šeda [-] , J. Novotný [-] , L. Simon [-] , T. Dušek [-] , P. Kubík [-] (82. A. Brzybohatý [-] ) , T. Zavřel [-] (11. M. Šotka [-] )

ŽK: 36. A. Karela , 63. P. Horníček , 67. Z. Ševčík , 88. L. Klapal - 32. T. Dušek , 88. P. Šeda .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Beneš David - PAVLAS Jiří, MARIÁNUS Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.