V. Langr 53.
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání dopadlo lépe pro Ředice


Branky


53. V. Langr - 47. M. Hrubý , 56. P. Dědič
0

Utkání, od kterého se očekávala vyrovnaná hra a zároveň vysoká divácká návštěva se odehrál v Sezemicích. Průběh utkání vcelku odpovídal očekáváním a více štěstí měli nakonec hosté, kteří si odvezli všechny tři body. Podívejte se, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas nic zajímavého nepřinesl

Do první velké šance utkání se dostali hosté, kteří hned ve čtvrté minutě dostali výhodu volného přímého kopu. Jeho exekuce se ujal Dědič, který z něj nastřelil břevno domácí branky. V 8. minutě musel z důvodu svalového zranění střídat Večerník, za kterého do hry naskočil Jakub Papšík. Ten se dostal do velké šance domácích, která přišla v 37. minutě. Na hranici šestnáctky si míč navedl na střelu a rozezněl tyč za zády Koaříka. Bohužel to bylo z prvního poločasu vše, ten nám moc zajímavých situací a velkých šancí nepřinesl a do kabin se tak odcházelo za smírného stavu 0:0.

Chyba domácího brankáře rozhodla utkání

Do dobré příležitosti se hned na začátku druhé půle dostal hostující Březina, který střílel zevnitř šestnáctky, ale Báča ho skvěle vychytal a podržel tak Sezemice. To se mu však už nepovedlo o minutu později, kdy se už hosté z gólu radovali. Skalický střílel zevnitř šestnáctky domácích a Báča jeho střelu pouze vyrazil před sebe, kde stál Hrubý a míč doklepl do odkryté branky. V 53. minutě se po protiútoku snížení dočkali domácí, kdy se po centru z levé strany ve vápně prosadil Langr a srovnal na 1:1. V 56. minutě se po chybě domácího gólmana Báči, který do rukou sebral přihrávku od spoluhráče, pískala malá domů a hosté dostali příležitost standardky z prostoru penaltového puntíku. K její exekuci se opět postavil Dědič, který krásnou střelou pod břevno Báčovi branky poslal hostující tým do vedení. V 78. minutě se do poslední šance utkání dostali hosté, kdy Dědič přihrával na Machatého, který se z hranice šestnáctky snažil obstřelit vyběhnuvšího Báču, ale ten jeho střelu skvělým zákrokem vyškrábnul a zabránil tak inkasování další branky. Utkání skončilo za stejného stavu a hosté si ze Sezemic odvezli všechny tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Petr Málek (vedoucí týmu): V prvním poločase se hrál pěkný fotbal. Proměněním jedné nebo dvou šancí v první půli by jsme asi celý zápas ovlivnili. V druhé půli jsme si ty góly dali v podstatě sami. Jsem rád, že jsme utkání přežili bez červené karty.

FK Horní Ředice
Bohuslav Moravec (vedoucí týmu): Myslím si, že v první půli byli lepší domácí. V té druhé jsme byli lepší zase my. Byl to takový ubojovaný zápas, ve kterém jsme měli více štěstí a dokázali jsme vyhrát.



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - J. Kříz [-] , A. Blažek [-] , M. Ráliš [-] , T. Kašpar [-] , L. Borovec [-] - Z. Lába [-] , L. Knaute [-] , V. Langr [-] - J. Kašpar [-] , T. Večerník [-] (8. J. Papšík [-] ) -

FK Horní Ředice
L. Kovařík [-] - J. Černý [-] , O. Šedivka [-] , M. Hrubý [-] , P. Kopa [-] , K. Jílek [-] (77. M. Machatý [-] ) , P. Dědič [-] , M. Horyna [-] , O. Březina [-] , L. Skalický [-] , D. Horáček [-] (46. Z. Andrýs [-] )

ŽK: 24. T. Kašpar , 55. L. Báča , 60. J. Kašpar , 66. M. Ráliš , 86. Z. Lába , 88. M. Popílka - 43. P. Kopa .
Hráči zápasu: L. Kovařík , J. Černý .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zita Miloslav - POLÁČEK Libor, MRKVIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.