0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stolany se dočkaly tří bodů


Branky


0

Hostujícím Stolanům se do sestavy vrátil velice postrádaný Vácha a hned se to odrazilo na výsledku utkání. Stolany konečně prolomily smůlu a utkání zvládly. Podívejte se na to, jak celý zápas proběhl!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl nezáživný a moc nenabídl

Do první šance utkání se v 8. minutě dostal domácí Jiráský, který s míčem mířil sám na brankáře Kramaříka. Ten se však překonat nenechal a střelu Jiráského pokryl. V 15. minutě se do stejné šance jako Jiráský dostal jeden z hostujících hráčů, ale svou střelu poslal mimo branku Horyny. Ve 25. minutě si Gerčák v dobré pozici nedokázal ideálně zpracovat míč, který mu odskočil od nohy a brankář Kramařík si ho bez problému sebral. Ve 30. minutě se skvělým zákrokem prezentoval Horyna, který vytáhl Bakešovu hlavičku na roh. To však bohužel bylo z první půle vše a do kabin se odcházelo za smírného stavu 0:0.

Hosté si dvěma góly vystřelili tři body

Druhý poločas lépe začali hostující hráči, kteří se v 55. minutě dostali do vedení. Po rohovém kopu vznikla v domácí šestnáctce skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval Bakeš a míč doklepl do odkryté branky. V 69. minutě se do šance dostal Gerčák, ale jeho hlavičku na brankové čáře zastavil skvělým zákrokem brankář Kramařík. Opět se zde uplatnilo staré pravidlo „nedáš-dostaneš“, kdy se po následném útoku z gólu radovali hosté. Po jednoduchém nákopu za obranu domácích se do úniku dostal  Chmelík, který se zakončení tváří v tvář Horynovi neměl problém a zvýšil na 2:0 pro Stolany. V 80. minutě zahrával domácí Jiráský trestný kop z hranice šestnáctky, ale s jeho střelou si opět poradil Kramařík. V 85. minutě mohli hosté své vedení ještě navýšit, když se Vávra řítil sám na Horynu, který ho však vychytal a zabránil tak další brance. Utkání skončilo výsledkem 0:2, Stolany si tak připsaly dlouho očekávanou výhru a cenné tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sruby
Lukáš Simon (kapitán): Když nedáme gól, tak logicky nemůžeme vyhrát. Šance jsme měli, ale neproměnili jsme je a soupeř nás za to potrestal a zaslouženě vyhrál.




Sestavy


TJ Sokol Sruby
V. Horyna [-] - M. Jiráský [-] , J. Gerčák [-] , J. Kostka [-] , P. Šeda [-] , L. Chadima [-] , L. Laštovka [-] , L. Simon [-] , T. Dušek [-] , P. Kubík [-] (64. O. Prachař [-] ) , K. Benda [-]

SK Stolany
L. Kramařík [-] - M. Starý [-] , M. Hluchník [-] , O. Novotný [-] , T. Vávra [-] (90. M. Starý [-] ) - D. Bakeš [-] , J. Hýl [-] , J. Vácha [-] , L. Fríbl [-] , V. Kučera [-] (64. M. Ždímal [-] ) - L. Dostál [-] (61. M. Chmelík [-] )

ŽK: 52. T. Dušek , 85. L. Simon - 60. J. Vácha , 75. M. Chmelík , 88. J. Hýl .
Hráči zápasu: V. Horyna - L. Kramařík .
Místo: tráva. Rozhodčí: Jansa Adam - LUKES Zdeněk, JELÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.