J. Vaněk 13.
L. Klapal 21. (p.)
L. Klapal 46.
Z. Ševčík 58. (p.)
L. Klapal 68.
5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříkov nadělil Sezemicím pověstné bůro


Branky


13. J. Vaněk , 21. L. Klapal (p.) , 46. L. Klapal , 58. Z. Ševčík (p.) , 68. L. Klapal
0

Zápas, ve kterém byl favorit jasný. Domácí Dobříkov je rozjetý a je jasným aspirantem na postup ze soutěže, což potvrdil i v zápase se Sezemicemi. Nutno podotknout, že Sezemice jely do Dobříkova výrazně oslabené, když jim chybělo hned několik stabilních členů základní sestavy. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly i červenou kartu nám nabídla první půle

Do první šance utkání se dostali domácí a konkrétně to byl Klapal, který z dvaceti metrů rozezněl břevno za zády gólmana Sezemických. Ve 13. minutě přišel první gól utkání, který vstřelili domácí. Rydval se dostal ke střele z pravé strany, tu však Báča pouze vyrazil na kopačky Vaňka, který neměl se zakončením do prázdné branky problém a poslal domácí Dobříkov do vedení. V 16. minutě hosté dostali výhodu v podobě pokutového kopu, který byl v jejich prospěch odpískán po faulu Csernyanzského. K penaltě se tradičně postavil Sezemický gólman Báča, který si však špatně seřídil svá mířidla a svou střelou dokonce ani netrefil branku domácích a zahodil tak obrovskou příležitost na srovnání stavu. Dalo by se použít i staré nejen fotbalové přísloví „nedáš-dostaneš“, když ve 21. minutě domácí zahrávali pokutový kop, který s přehledem střelou k pravé tyči proměnil Klapal, a domácí šli do vedení 2:0. Ve 38. minutě přišla ještě jedna zajímavá situace celého utkání a bylo to vyloučení domácího Horníčka, který fauloval unikajícího hráče Sezemic a po zásluze byl „odměněn“ červenou kartou. První poločas se dohrál bez jakýchkoliv šancí a domácí si z něj odnesli vedení 2:0.

Domácí i v deseti přidali další tři góly

Hned ve 46. minutě dokázali domácí navýšit své vedení na 3:0, když se po přihrávce Ševčíka ke střele dostal Klapal, který střelou k levé tyči překonal Báču. V 58. minutě se faulu ve vlastní šestnáctce dopustil Báča, který k zemi poslal Ševčíka, a domácí měli opět k dispozici pokutový kop. K tomu se odhodlal sám faulovaný Ševčík a střelou, která se odrazila od levé tyče, překonal Báču a Dobříkov vedl už 4:0. V 68. minutě domácí zahrávali rohový kop, po kterém se míč odrazil k osamocenému Klapalovi, který z kraje šestnáctky svou střelu umístil k pravé tyči a poslal Dobříkov do vedení 5:0. Do konce zápasu se více zajímavého nestalo a domácí si i v deseti dokázali se Sezemicemi poradit jasně 5:0 a zaslouženě si z utkání odnesli tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříkov
Jiří Němeček (asistent trenéra): Do vyloučení se hrál vyrovnaný zápas. Po našem vyloučení se Sezemice začali snažit, ale do ničeho jsme je nepustili a v druhé půli jsme dobře vstoupili a výsledek si pohlídali.

TJ Spartak Sezemice
Petr Málek (trenér): V prvním poločase jsme aspoň trochu drželi krok, ale v druhém poločase jsme na domácí neměli a absolutně jsme nezvládali jejich tempo hry.



Sestavy


TJ Sokol Dobříkov
L. Novotný [-] - P. Horníček [-] , A. Karela [-] , M. Dostál [-] , J. Hořejší [-] , T. Csernyanszky [-] (46. Z. Ševčík [-] ) - J. Vaněk [-] , L. Klapal [-] , J. Svoboda [-] (66. J. Rychtařík [-] ) , D. Jandera [-] - L. Rydval [-] (78. L. Houžvička [-] ) -

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - M. Popílka [-] , M. Ráliš [-] , A. Blažek [-] , J. Kříz [-] - L. Borovec [-] , V. Langr [-] , J. Papšík [-] (63. V. Tláskal [-] ) , L. Knaute [-] - J. Kašpar [-] , V. Černohorský [-]

ŽK: 33. A. Karela , 35. L. Klapal , 51. J. Svoboda , 70. Z. Ševčík - 21. M. Popílka , 49. V. Černohorský , 58. L. Báča , 69. J. Kašpar , 72. L. Borovec , 77. V. Tláskal , 89. J. Kříz . ČK: 28. P. Horníček .
Hráči zápasu: L. Klapal - M. Ráliš .
Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Papáček Libor - JANSA Adam, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.