0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Máteřov veze šťastnou výhru


Branky


0

Utkání, které bylo velice vyrovnané a rozhodl ho ne příliš vídaný gól. V závěru utkání přišla nepěkná situace, kdy si hostující Suchánek zranil koleno. Zprávy z nemocnice hovoří tak, že buď jsou vazy v koleni natrhlé nebo úplně zpřetrhané. Za celou redakci a oba týmy Romanu Suchánkovi přeji co nejdřívější uzdravení a návrat na trávník!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli šťastně do vedení

První šance utkání přišla v 10. minutě, kdy se po rohovém kopu k hlavičce dostal Flídr, který ji však poslal mimo hostující branku. V 17. minutě hosté zahrávali standardní situaci z nějakých pětadvaceti metrů, ke které se postavil Klíma. Ten svou nepovedenou střelu poslal po zemi skrze zeď, přímo doprostřed branky, kde Hornyovi záhadným způsobem propadla až za záda a hosté šli do vedení. V 25. minutě se ke střele z hranice vápna dostal Dušek, jehož střelu Skalický skvěle vyrazil. Po následném rohu se k hlavičce dostal Vrabec, který na přední tyči jen těsně minul Skalického branku. Ve 35. minutě se do úniku dostal hostující Žďára, kterému míč na penaltě vypíchnul poslední obránce a celou situaci mu tak překazil. Domácí se poté dvakrát dožadovali odpískání penalty, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá a penalta se tak nekonala. První poločas skončil za stavu 0:1 a hostům se tak do kabin odcházelo lépe.

Bezgólový poločas nahrál hostům

Ve 48. minutě se do obrovské šance dostal Vrabec, který z prostoru penalty svou střelou pouze trefil Skalického do hrudi a šanci tak zahodil. V 55. minutě se do úniku dostal Fenyk, kterému však jeho střelu Horyna zlikvidoval. V 57. minutě se penalty dožadovali hosté, když se po zákroku jednoho z obránců k zemi poroučel Klíma, ale ani tuto situaci rozhodčí nevyhodnotil v rozporu s pravidly a hra tak pokračovala dál. V 60. minutě se do dalšího úniku dostal opět Fenyk, kterému opět jeho střelu Horyna pokryl, ale tentokrát ji vytlačil na břevno. V 87. minutě došlo k nešťastné události, kdy po jednom ze soubojů dopadl Suchánek vlastní vahou na koleno, které si nepříjemně zranil a musel být sanitkou odvezen do nemocnice. Utkání skončilo za stavu 0:1 a hosté si tak odvezli poměrně šťastné tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sruby
Lukáš Simon (kapitán): Nebyli jsme horším týmem, ale bez gólů logicky vyhrávat nemůžeme.

SK Starý Mateřov
Radek Klíma (hráč a trenér): Chtěl bych poděkovat Kalousovi a Mzykovi, kteří s námi na zápas odjeli. Sruby doplatily na svou neproduktivitu, my jsme gól dali a vezeme tři body.



Sestavy


TJ Sokol Sruby
V. Horyna [-] - M. Jiráský [-] , J. Gerčák [-] , T. Vrabec [-] (61. J. Kostka [-] ) , P. Šeda [-] (61. O. Prachař [-] ) , L. Chadima [-] , J. Novotný [-] , L. Simon [-] (46. L. Laštovka [-] ) , T. Dušek [-] , R. Flídr [-] , K. Benda [-]

SK Starý Mateřov
O. Skalický [-] - D. Mzyk [-] , Z. Žďára [-] , J. Zezula [-] , P. Kalous [-] (84. J. Mzyk [-] ) , R. Klíma [-] , T. Fenyk [-] , M. Meduna [-] , R. Suchánek [-] , J. Hlaváček [-] , T. Holek [-]

ŽK: 35. T. Dušek - 44. R. Suchánek , 85. J. Zezula .
Hráči zápasu: L. Chadima - O. Skalický , M. Meduna .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Volný Bohuslav - KOLBABA Pavel, JEHLÁR Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.