Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zaspaná první půle stála Vysoké Mýto zápas


Branky


0

Hráči Vysokého Mýta nastoupili do utkání s Pomezím bez nasazení. Hosté to potrestali brankou do kabin. V druhé půli dokázalo Vysoké Mýto hrát se soupeřem vyrovnaný fotbal a dvakrát utkání vyrovnali. V závěru byli hosté jistější a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malé nasazení domácích potrestal v závěru poločasu Svoboda

K poslednímu zápasu podzimu přijel do Vysokého Mýta tým Pomezí. Podle tabulky se mělo jednat o vyrovnaný zápas, ale průběh byl nakonec trochu jiný. Po celý první poločas byl aktivnější tým z Pomezí. Jejich hráči byli důraznější, rychlejší na balonu a i po technické stránce na tom byl lépe. Domácí neplnili pokyny trenérů. Šancí bylo pár na obou stranách, ale žádná natolik výrazná, aby mohla ovlivnit skóre zápasu.

 

S postupem času měli hosté čím dál více ze hry, vyhrávali osobní souboje a byli více na míči. Ve 42. minutě padl do domácí sítě gól do šatny. Po pěkné kombinaci Pomezí skončil míč u Jarmila Svobody, který ranou k tyči poslal svůj tým do vedení.

Vysokému Mýtu se podařilo dvakrát vyrovnat, ale potřetí se jim to už nepodařilo

Po přestávce bylo všem přítomným patrné, že hráčům rezervy Vysokého Mýta promluvil trenér Brychta do duše. Domácí fotbalisté do druhé části zápasu vlítli doslova po hlavě. Hned po dvou minutách hry vyrovnal Miroslav Podmajerský ranou z volného přímého kopu přímo do šibenice brány Pomezí. Hned v zápětí se ale hosté znovu ujali vedení. Jiří Jožák krásnou ranou z dálky sice nechal Hladíka, aby si na míč sáhl, ale jeho pokus stejně skončil v síti.

 

Utkání se hrálo velmi slušně. Jedinou žlutou kartu dostal vysokomýtský Petr Jílek, kdy zastavil rozbíhající se šanci soupeře. Vysokému Mýtu se podařilo ještě jednou vyrovnat hlavičkou Michala Krátkého v 65. minutě.  Za deset minut po chybě v rozehrávce, kdy se nepovedla „malá domů“, poslal opět hosty pohodlně do vedení Daniel Svoboda. Za tři minuty přišel hřebíček do rakve v podobě další branky po rohovém kopu a následné hlavičce Pavla Drobného. Domácí na to reagovali velkým prostřídáním, ale ani to nepomohlo, žádnou akci, která by mohla průběh zápasu zvrátit, si již nevytvořili.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
Martin Brychta (trenér): Přístup hráčů k prvnímu poločasu nebyl takový, jaký jsme si přáli, na hřiště se šli pouze vyklusat a až v poločase pochopili, že se takhle hrát nedá. Soupeř v tempu nepolevil. Nám se podařilo se jim vyrovnat, ale Pomezí na tom bylo lépe střelecky.




Sestavy


SK Vysoké Mýto B
O. Hladík [-] - M. Fišer [-] (76. D. Chadima [-] ) , J. Vostrčil [-] (80. P. Koblížek [-] ) , J. Doležal [-] (62. M. Krýda [-] ) , P. Jílek [-] - M. Chadima [-] (80. M. Novotný [-] ) , M. Podmajerský [-] - J. Matula [-] , M. Krátký [-] , M. Dvořák [-] , A. Svoboda [-]

TJ Sokol Pomezí
P. Křemenák [-] - P. Čejka [-] , M. Kotouček [-] , M. Mička [-] , P. Drobný [-] - J. Svoboda [-] , P. Pořízka [-] (82. L. Roušar [-] ) , J. Nespěšný [-] , J. Jožák [-] - M. Nespěšný [-] (67. D. Stodola [-] ) , M. Leinweber [-]

ŽK: 69. P. Jílek .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lukášek Jiří - SEIDL Drahomír, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.