O. Holeček 7. (p.)
V. Mizera 11.
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 14:00

2.kolo, Liberecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek vstoupil do nové sezóny vítězně


Branky


7. O. Holeček (p.) , 11. V. Mizera - 52. T. Janáček
0

Po sestupu Hrádku nad Nisou z Krajského přeboru se očekávalo, že domácí potvrdí své zkušenosti z vyšší soutěže a také se tak stalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holeček poslal domácí do vedení hned v úvodu zápasu

První poločas se odvíjel jednoznačně v režii Hrádku. Již v 7. minutě předvedli domácí agresivní presink, přesněji Skrbek s Horváthem a donutili Galbavého ke zpětné přihrávce, kterou vystihl dobře postavený Rob, který byl následně sražen hostujícím golmanem, což znamenalo pokutový kop pro domácí, kterým kapitán Holeček nepohrdnul. O 4 minuty později zmrazil hosty dalekonosnou pumelicí do horního rohu branky Mizera, s kterou nemohl brankář hostů dělat absolutně nic. Zbytek prvního poločasu měli jednoznačně navrch Hrádečtí, kteří mohli dokonce vedení ještě navýšit. Stav po prvním poločase, 2:0.

 

 

Janáček snížil, ale na body to nestačilo

Po přestávce se obraz hry lehce změnil, jelikož se domácí nechali unést dvougólovým vedením. Na rozdíl od prvního poločasu domácím začal scházet pohyb a dokonce nabídli hostům laciné snížení, kdy v 52. minutě po chybě v rozehrávce trestal Janáček. Hra byla i nadále velice nervózní, mnoho laciných ztrát a soubojů. Domácí, se ale dokázali dostat z tlaku a dokonce zahrozit třetí brankou. Domácí Holeček prováhal dorážku před odkrytou bránou a Rob ze strany sám na brankáře trefil pouze tyč. S dalším náporem domácích si hravě poradil brankář hostí Ulrich. Hosté byli nebezpeční z rychlých brejků, ale naštěstí pro domácí bez efektu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Hrádek nad Nisou
Trenér Hrádku nad Nisou - Pavel Nývlt: "Jsme spokojeni s výhrou a předvedenou hrou v prvním poločase. Dařila se nám v něm kombinace i rychlý přechod do útoku.V několika případech chybělo trošku štěstí k navýšení skóre. Potom jsme si v 2p. zápas zbytečně zkomplikovali chybou v rozehrávce, kterou soupeř potrestal. Tým trošku znervózněl a chyběl nám pohyb, aktivita a přesnost z prvního poločasu. Soupeř díky našim nepřesnostem hrozil z rychlým brejků, ale naštěstí žádný nedotáhl do gólového vyjádření. Přestože nebylo vše podle představ je pro nás zisk 3b z tohoto těžkého derby dobrým vstupem do sezóny na který doufám navážeme hned následujícím utkání v Desné."




Sestavy


TJ Slovan Hrádek nad Nisou
P. Vašíček [-] - D. Holeček [-] , J. Brožík [-] , J. Blažek [-] - J. Horváth [-] , O. Holeček [-] , V. Mizera [-] , M. Janďura [-] (60. J. Štěpek [-] ) , J. Hynek [-] - P. Rob [-] (87. J. Bruner [-] ) , M. Skrbek [-] (68. D. Breburda [-] ) -

TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou
P. Ulrich [-] - L. Janáček [-] (51. T. Sedlmajer [-] ) , J. Ďuriš [-] , M. Galbavý [-] (46. J. Vacek [-] ) , L. Janeček [-] - D. Ďuriš [-] , J. Resl [-] (74. J. Třešňák [-] ) , V. Vitík [-] , F. Ulrich [-] - T. Janáček [-] , D. Ďuriš [-]

ŽK: 83. J. Blažek - 7. P. Ulrich , 55. T. Janáček , 68. J. Ďuriš .
Místo: Hrádek. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Brož Antonín - ŠPIDLEN Patrik, HALAMA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Pěnčín 18 52:19 47
2 SK Jívan Bělá 18 48:21 40
3 TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou 18 46:35 36
4 SK Studenec 18 55:32 35
5 Rychnov 18 56:42 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Studnička 23
2 Jan Řeháček 17
3 Jakub Obršlík 16
4 Dominik Dupač 13
5 Patrik Matušek 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 60 47,6% 0
2 Jiří Klik 58 48,7% 0
3 Radek Hruška 36 42,9% 0
4 Vojtěch Brož 18 42,9% 0
5 Miroslav Liška 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku