1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:00

7.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křenovice zastavily rozjeté Brankovice na jejich hřišti


Branky


0

     Další těžké utkání čekalo hráče Brankovic, kteří na svém hřišti přivítali Křenovice. Ty se prezentovaly rychlou kombinační hrou, kterou výborně kombinovaly s delšími pasy na své dva rychlé útočníky a domácím tím po celý zápas dělaly velké problémy a nakonec se tento aspekt ukázal jako rozhodující.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     V prvním poločase byl k vidění svižný fotbal, který sice domácí vyhráli 1-0, ale kdyby skóre bylo ve prospěch hostů, nikdo by se nemohl divit. Hosté byli po celou první část nebezpeční, ale ve 20 minutě dali prostor Jiřímu Proniukovi a ten poslal domácí do vedení. 

     Druhá půle začala tutovkou domácích, ale P. Frank nevyzrál na hostujícího gólmana Žáka, který skvělým zákrokem podržel svůj tým. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou a k vidění byla řada soubojů. Hosté z jedné ze svých akcí, kdy útočník po křídle utekl domácímu bekovi a nacentroval před branku, kde z druhé vlny naběhl zcela nekrytý Paleček a v 54 minutě srovnal skóre. Po té se hraje spíše mezi vápny. Vše podstatné se odehrálo v poslední desetiminutovce. Domácí nevyužili dvě šance strhnout vedení na svou stranu a tak udeřilo na druhé, kdy dlouhý nákop zužitkoval rychlý Procházka ke vstřelení druhé, a jak se následně ukázalo, i vítězné branky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brankovice
Postřeh z domácí kabiny: Dnes jsme se utkali zatím s nejlepším týmem soutěže. Hosté byli výborně fyzicky, herně připraveni, vyhrávali osobní souboje, měli větší touhu po vítězství. Naproti tomu my jsme nedokázali prodat to, co nás prezentovalo předchozí zápasy. Bod bych bral, ale sportovně musím uznat, že hosté zvítězili zcela zaslouženě.




Sestavy


TJ Sokol Brankovice
M. Posolda [-] - M. Kremz [-] , R. Novák [-] , P. Frank [-] , J. Navrátil [-] (78. R. Pištělák [-] ) , P. Tichý [-] , M. Tylšar [-] , J. Proniuk [-] , L. Pištělák [-] , R. Verner [-] , M. Navrátil [-]

SK ŽS Křenovice
L. Žák [-] - J. Pauřík [-] , K. Klimek [-] , R. Dřínovský [-] , T. Doležal [-] - T. Světelský [-] , Z. Rozkopal [-] , F. Vosmek [-] , L. Procházka [-] (89. L. Samek [-] ) , V. Ledvina [-] (46. P. Paleček [-] ) - M. Kübl [-] -

ŽK: 40. J. Proniuk , 80. R. Pištělák - 52. Z. Rozkopal , 83. J. Pauřík .
Místo: Brankovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jelínek Petr - JELÍNEK Michal, ŠMÍD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.