Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice přestřílely Sudice


Branky


11. J. Šula , 17. D. Macura , 38. O. Langer , 68. V. Duda (p.) , 70. J. Monsberger , 88. J. Monsberger , 89. V. Hrubý - 41. D. Havranke , 55. T. Riemel , 59. D. Havranke
0

Bolatice v zápase v bohatém na góly porazily Sudice a po špatném začátku se posunuly do klidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup Bolatic do zápasu

Domácí měli vstup do zápasu vskutku raketový. V 11. minutě šli do vedení, když se z trestného kopu nádherně trefil Jan Šula - 1:0. V 17. minutě zamířil do brány přímo z rohu Daniel Macura - 2:0. V 38. minutě v samostatném nájezdu přeloboval hostujícího brankáře Ondřej Langer - 3:0. Hosté snížili v 41. minutě, když Tomáš Zips vysunul Davida Havrankeho, který obstřelil domácího brankáře - 3:1.

Hosté srovnali, ale domácí pak nasázeli čtyři branky

Než se domácí stačili ve druhé půli pořádně rozkoukat, tak hosté srovnali. V 55. minutě se po rohu dostal odražený balón k Tomáši Riemelovi, který ho napálil pod břevno - 3:2. O čytři minuty později opět Tomáš Zips našel Davida Havrankeho, který srovnal skóre zápasu - 3:3. Rozhodující okamžik nastal v 68. minutě, když ve vápně zahrál rukou hostující obránce a nařízenou penaltu s klidem proměnil Vlastimil Duda - 4:3. O dvě minuty později zvyšoval už na 5:3 Jakub Monberger. V 86. minutě byl vyloučen hostující Lukáš Hartmann a dílo zkázy pro hosty dokonali během dvou minut Jakub Monsberger a Václav Hrubý, kteří upravili na konečných 7:3.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (Bolatice B, trenér): My dali rychlé tři branky. Hosté snížili ještě před koncem poločasu a než jsme se ve druhém rozkoukali, tak hosté srovnali. Pomohla nám penalta, po které jsme vstřelili další tři branky.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (Sudice, obránce): Nastoupili jsme ve slepené sestavě a podle toho to taky vypadalo. Bolatice byly lepší skoro celý zápas. My jsme se jim v první půli snažili vyrovnat. Ve druhé půli jsme byli na začátku lepší a srovnali. Pak převzaly otěže opět Bolatice a po jejich čtvrtém gólu jsme otevřeli hru a dostali další tři branky.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - D. Macura [-] (46. P. Nawrath [-] ) , K. Rataj [-] (59. F. Kocián [-] ) , J. Monsberger [-] , D. Sněhota [-] , O. Langer [-] (81. J. Krettek [-] ) - R. Ceplý [-] , P. Pašek [-] , V. Duda [-] - J. Šula [-] (55. V. Hrubý [-] ) , P. Boček [-] (67. R. Plaček [-] )

TJ Sokol Sudice
P. Kubjatko [-] - P. Vítek [-] , L. Hartmann [-] , A. Schwenzner [-] , J. Hartmann [-] - P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , J. Plachtzik [-] (72. M. Zeman [-] ) , T. Zips [-] - L. Hlaváč [-] , D. Havranke [-]

ŽK: 23. P. Boček - 64. D. Havranke , 69. P. Kubjatko . ČK: 87. L. Hartmann .
Hráči zápasu: J. Monsberger - D. Havranke .
Místo: tráva B. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Kotásek Petr - Jarzab Jaroslav, Herrmann Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.