J. Vavrečka 23. (vl.)
P. Lyko 85.
M. Šubert 90.
3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov otočil zápas až v samém závěru


Branky


23. J. Vavrečka (vl.) , 85. P. Lyko , 90. M. Šubert - 21. J. Gletník , 36. M. Hluchník
0

V první půli stříleli branky jen hosté z Oldřišova. Jednu si však vsítili do své branky a proto vedli jen 2:1. Ve druhé půli už na hřišti dominoval Komárov, který však skóre zápasu otočil až v samém závěru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byl lepší Oldřišov

V prvním dějství měli převahu hosté z Oldřišova. Ti se také ujali vedení v 21. minutě, když se nedomluvil domácí stoper Jaromír Ryboň s brankářem Petrem Pelcem, který odkopl míč přímo na kopačky Jiřího Gletníka, který asi z 30 metrů přeloboval vyběhnuvšího brankáře Pelce - 0:1. O dvě minuty později zahrával rohový kop domácí Adam Běláček. Jeho centrovaný míč se odrazil od Jakuba Vavrečky za záda hostujícího brankáře Pavla Fuska - 1:1. Hosté však ještě do poločasu znovu vedli. Na půlce ztratil míč Michal Hřivnáč, a hosté přečíslení tři na jednoho využili tak, že Marek Hluchník prostřelil pod rukou domácího brankáře - 1:2.

 

V poslední minutě rozhodl Šubert

V druhé části už byl lepší Komárov. V zakončení však zatím tápal. Samostatný nájezd Josefa Kubesy s Michalem Šubertem řešil Kubesa střelou, která skončila nad brankou. V další šanci Jan Tůma nejdříve napálil nohy hostujícího brankáře Fuska, a následnou dorážku uklidil včas hostující obránce na rohový kop. Hosté zahrozili přímým kopem Denise Bořuckého, který odvrátil brankář Pelc na roh. Další šanci Bořuckého zlikvidoval brankář Pelc ve spolupráci se svou obranou. V 85. minutě sérii rohových kopů  završili domácí gólem, když míč hlavou do sítě dopravil Pavel Lyko - 2:2. Definitivní rozhodnutí ve prospěch domácích přišlo v 90. minutě, když dlouhý výkop brankáře Pelce přeskočil hostující obranu, kde se zjevil Michal Šubert. Toho však zastavil hostující obránce. Míč však znovu vybojoval Jakub Erban, který našel svou přihrávkou Šuberta, jenž propálil hostujícího brankáře Fuska - 3:2. Hosté však ještě v samém závěru mohli skórovat, ale jejich přečíslení tři na jednoho hosté špatně vyřešili. Domácí pak už tři body udrželi.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Lukáš Kupčík (Komárov, trenér): První poločas jsme standardně prohráli, když jsme nehráli vůbec nic. Dostali jsme branku po špatném odkopu našeho brankáře Pelce. Druhá branka padla po chybě Hřivnáče, který ztratil balón na půlce hřiště. O přestávce jsem zvýšil hlas. Vystřídali jsme Nováka za Zapletala, abych to oživil. Nastoupili jsme na začátku jako pokropeni živou vodou a hosty zatlačili. Měli jsme spoustu šancí, ale nechtělo nám to tam padnout. Dnes jsem poprvé za svou kariéru prostřídal všech pět hráčů a vedlo to k otočení skóre. V závěru mohli hosté ještě srovnat, ale trestuhodně zahodili dvě přečíslení. Hráčům bych chtěl poděkovat za podzimní část. Dokázali několikrát otočit nepříznivě se vyvíjející utkání. Nakonec jsme skončili na 4. místě, což nikdo z nás nečekal. Dvacet uhraných bodů je dobrý vklad pro jarní část sezóny.

SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (Oldřišov B, vedoucí): V první půli jsme byli lepším týmem a využili jsme faktu, že hrajeme s větrem, k vedení 2:1. Ve druhé půli už nás domácí přehráli a nakonec obrátili skóre na 3:2. Vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - L. Kerlin [-] , O. Surový [-] , M. Zapletal [-] (46. J. Novák [-] ) , J. Ryboň [-] (53. J. Tůma [-] ) - J. Kubesa [-] (85. J. Erban [-] ) , M. Hřivnáč [-] , P. Lyko [-] , J. Srubek [-] (79. L. Žůrek [-] ) - M. Šubert [-] , A. Běláček [-] (83. P. Kuchař [-] )

SK Moravan Oldřišov B
P. Fusek [-] - J. Vavrečka [-] , A. Latton [-] , R. Wagner [-] , M. Hluchník [-] - O. Fabián [-] (79. D. Hartoš [-] ) , P. Novák [-] (87. T. Glabasňa [-] ) , M. Paveska [-] , J. Gletník [-] (84. T. Hřivnáč [-] ) - D. Bořucký [-] , V. Bechný [-] (46. D. Hartoš [-] )

ŽK: 59. J. Kubesa .
Hráči zápasu: M. Šubert - A. Latton .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kopperberg Michal - Glabasňa Jan, Kunz Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.