2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov vydřel remízu


Branky


0

Bohuslavice přišly ke konci zápasu o dvougólové vedení a Oldřišov si tak připsal první remízu v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice zahazovaly šance

V první půli byly jasně lepší Bohuslavice. Zahodily asi 7 vyložených šancí. Největším spalovačem byl útočník Tomáš Petřík, který jen sám pětkrát ztroskotal na brankáři Tomáši Andělovi, který se stal stěžejní postavou utkání. Dokázal využít svých zkušeností z vyšších soutěžích a dodával domácí obraně patříčný klid. Kapituloval pouze jednou, když se ve 12. minutě uvolnil Tomáš Petřík a dokázal přelobovat brankáře Tomáše Anděla - 0:1. Do kabin šly hosté s jednobrankovým náskokem.

 

Domácí zlikvidovali dvoubrankovou ztrátu

I ve druhé půli měly více ze hry Bohuslavice. V 55. minutě využil jejich převahu Jan Janoš, který střelou z hranice šestnáctky namířil míč do sítě - 0:2. Nadále pak hosté zahazovali své šance. Domácí hrozili z brejků. Hosté pomalu usínali na vavřínech a mysleli si, že už mají výhru v kapse. V 75. minutě po rychlé akci přihrával pod sebe Vojtěch Bechný pod sebe, a Ondřej Fabián vykřesal naději pro domácí - 1:2. V 89. minutě zpražil hosty definitivně Radek Kalo, který zužitkoval nahrávku Ondřeje Fabiána - 2:2. Hosté tak přišli už o vyhraný zápas, a domácí v hodině dvanácté si zajistili remízu. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (Oldřišov B, trenér): V první půli byly Bohuslavice lepší. Nám pomohl brankář Anděl. I ve druhé půli byli hosté lepší. My jsme hrozili jen z brejků. V závěru se nám podařilo srovnat skóre.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek Bohuslavice B, trenér): Po poločase jsme klidně mohli vést 5:0. Po zvýšení na 2:0 ve 2. půli jsme usnuli na vavřínech a vedení se nám nepodařilo udržet.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
T. Anděl [-] - J. Vavrečka [-] , J. Glabasňa [-] , R. Wagner [-] , M. Hluchník [-] - R. Kalo [-] , D. Hartoš [-] , O. Fabián [-] , M. Hřivnáč [-] (46. M. Paveska [-] ) - V. Bechný [-] , P. Fusek [-] (32. T. Hřivnáč [-] )

SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - I. Dominik [-] , A. Barč [-] , M. Benek [-] , T. Král [-] - J. Vitásek [-] (64. T. Hruška [-] ) , P. Cigán [-] , V. Mička [-] (46. J. Janoš [-] ) , L. Kušnír [-] - T. Petřík [-] (69. P. Štefek [-] ) , V. Janoš [-]

ŽK: 39. I. Dominik .
Hráči zápasu: T. Anděl - V. Janoš , J. Janoš .
Místo: tráva, tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hennig Antonín - Glabasňa Tomáš, Vitásek Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.