3:2
(1:0)
66. M. Hřivnáč (p.)
90. J. Tůma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvošice přehrály Komárov


Branky


0

Vedoucí Hněvošice porazily Komárov. V první půli zahodily spoustu šancí. Ve druhé se hra trochu vyrovnala, ale domácí těsné vedení udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V brance Komárova čaroval brankář Pelc

Hněvošice vletěly na soupeře jako rozzuřené stádo býků. Vypracovaly si spoustu šancí, ze kterých vytěžily pouze jeden gól. V 3. minutě vysunul domácí Patrik Stříbný Josefa Nováka, jehož střelu komárovský brankář Pelc vyrazil jen s obrížemi na roh. O tři minuty později se ta samá situace opakovala. V 11. minutě opět Pelc vyrazil střelu tentokrát Gargoše. O tři minuty později opět Gargoš na Pelce nevyzrál. V 17. minutě zahrával dlouhý aut Radek Buchta na Patrika Stříbného, jehož střela mířila jen těsně nad. V 33. minutě přímý kop Reného Buchty nazvedl Číp na Pavla Ševiora, který správně neseřídil mířidla. O minutu později se už domácí dočkali. Po levé straně utekl Josef Novák, a jeho centr sklepl z 6 metrů do sítě Gargoš  - 1:0. Teprvé teď se dostali do šance hosté, ale Kubesův centr nenašel správného adresáta. 

 

Komárov korigoval až v nastavení

Ve druhém poločase tlak Hněvošic opadl a hra se vyrovnala. Přesto v 53. minutě našel Číp na levé straně Patrika Stříbného, který prostřelil brankář Pelce - 2:0. Hosté snížili skóre v 66. minutě, když proměnil penaltu Hřivnáč - 2:1. V 73. minutě trestný kop Čípa, prodloužil Cojg na Gargoše, který rozvlnil síť. Gól pro offside nebyl uznán. V 77. minutě se po akci po ose Cojg, Gargoš prosadil Josef Novák - 3:1. Hosté pak Hřivnáčem nastřelili tyčku domácí branky. Hosté snížili teprve v 91. minutě, když vyražený míč vrátil do sítě Jan Tůma - 3:2. Víc už hosté nestihli a domácí si tak připsali výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (Hněvošice, trenér): V první půli jsme měli jasně navrch, a klidně jsme mohli vést 6:0. Hosty podržel brankář. Ve druhé půli jsme povolili a branky padly na obou stranách. Zaslouženě jsme vyhráli.

SK Komárov
Lukáš Kupčík (Komárov, trenér): V první půli jsme hráli jako tradičně hrozně. naštěstí nás podržel brankář. Velké problémy nám dělal hlavně Patrik Stříbný, na kterého nestačil Novák. O přestávce jsem ho na to upozornil, aby si dal pozor. Nic se nezměnilo a my dostali po jeho zaváhání druhou branku. Pak jsme prostřídali a hra se srovnala. Měli jsme šance. Za první půli jsme si nezasloužili ani bod. Ve druhé jsme šahali po bodu.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - M. Hanzlík [-] (77. M. Schlehofer [-] ) , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , R. Ševior [-] - P. Stříbrný [-] (85. J. Harazim [-] ) , P. Cojg [-] (82. P. Ciminga [-] ) , M. Číp [-] , P. Ševior [-] - J. Novák [-] (77. P. Latka [-] ) , R. Gargoš [-] (85. R. Ulička [-] )

SK Komárov
P. Pelc [-] - L. Kerlin [-] , O. Surový [-] , M. Zapletal [-] , J. Ryboň [-] (84. J. Tůma [-] ) - J. Kubesa [-] , J. Novák [-] (54. L. Žůrek [-] ) , M. Hřivnáč [-] , J. Srubek [-] - A. Běláček [-] , M. Šubert [-]

ŽK: 62. P. Stříbrný - 52. J. Srubek , 64. J. Ryboň , 74. M. Hřivnáč .
Hráči zápasu: M. Číp - P. Pelc .
Místo: tráva, tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Heiser Jaroslav - Kokeš Petr, Háhn Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.