3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:0
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Z nouze cnost


Branky


0

Kocbeře doma ve druhém kole hostily horské mužstvo z Janských Lázní. Domácí měli po prvním kole jedno vítězství v kapse, Jánky naopak v úvodu sezony nestačily na úřadujícího mistra ze Starých Buků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od samého počátku utkání bylo jasné, že se nebude jednat o fotbal "alá" Champions League. Hosté přijeli s deseti borci, domácí na poslední chvíli sehnali alespoň toho jedenáctého. 

Dvě branky a bylo po zápase

Kocbeř od úvodu určovala proti indisponovanému soupeři tempo hry. Hned v osmé minutě otevřel skóre Šmíd. Kocbeře dál pokračovala v nátlaku a po několika slibných příležitostech, které zůstali nevyužity se v 17. minutě trefil Gogolák a ve své podstatě bylo po zápase. Domácí se snažili nepůjčit horalům míč a ti se naopak snažili odvrátit nějaký hrozivý debakl. 

Závěrečná pojistka

Druhý poločas výraznější změny v herním projevu obou soupeřů nepřinesl. Oko několika díváků se němělo na čem ohřát, domácí neměli snahu si zahrát fotbal, v deseti hrající hosté už vůbec ne a tak se až do 70. minuty, kdy se znovu trefil Šmíd a pojistil tak domácí výhru, na hřišti nic nedělo. Závěrečný hvizd ukončil trápení obou soupeřů a podtrhl tak vítězství domácí Jiskry. 



Ohlasy k zápasu


Ve druhém poločase fotbal plakal a závěrečný hvizd rozhodčího byl pro všechny přítomné vysvobozením. Přesto všechno se důležité body počítají a Jiskra je po dvou kolech stoprocentní.
Od začátku v deseti? To zkrátka nejde....

Sestavy


TJ Jiskra Kocbeře
P. Strasser [-] - Z. Stránský [-] , V. Hulík [-] , Z. Šmíd [-] , M. Krejcar [-] , T. Béna [-] , K. Pavelka [-] , Z. Horák [-] (83. J. Nápravník [-] ) , L. Gogolák [-] (81. A. Chytráček [-] ) , V. Hanuš [-] , M. Mohet [-]

SK Janské Lázně
D. Bernasinskí [-] - J. Stránský [-] , M. Dvořák [-] , R. Koblížek [-] , D. Brát [-] , P. Demuth [-] , M. Sapár [-] , V. Sameš [-] , K. Borkovec [-] , L. Macháček [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 59. T. Béna - 38. J. Stránský .
Místo: Kocbeře. Počet diváků: 35. Rozhodčí: DOLEJŠÍ Jan - PELC Michael, MICHL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.