Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:4
(3:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Přestřelka ve prospěch horalů


Branky


0

Další utkání tabulkových sousedů slibovalo urputný boj o body, ale že se nakonec zvrtne v takovou divočinu asi čekal málo kdo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka hned v úvodu

Utkání tabulkvých sousedů slibovalo vyrovnané utkání a diváci se nakonec opravdu nenudili. Oba týmy proměnily hned své úvodní šance utkání krátce po jeho zahájení. Nejdříve rozvlnil s pomocí tyče síť branky hostů Brát, ovšem prakticky hned po rozehrávce prostřelil domácího brankáře Jaroslav Jákl. Hra byla vyrovnaná, obě strany spoléhaly na týmový výkon a dřelo se na 100%. Hoslé šli do vedení ve 23. minutě, když se znovu trefil Jákl. Tentokrát ovšem mladší bratr Martin. Uběhlo ale sotva pět minut a před brankou hostů se po centru z pravé strany oběvil úplně nehlídaný stoper Miloš Dvořák a veterán s tolika zkušenostmi si s takovou situací poradil na jedničku. Bylo tedy znovu vyrovnáno. A ještě těsně před přestávkou překvapil hostjícího brankáře Romančák střelou z velice nečekané pozice a strhl tak vedení na domácí stranu. 

Přestřelka pokračovala

Opět jsme viděli branku hned po první střele poločasu. Rozehrávku hostující defenzivy vystihl Michal Dvořák a tváří v tvář brankáři nováčka soutěže se nemýlil. Dvougólové vedení rozhodně klid na hřiště nepřineslo. Oba týmy hrály ve vysokém tempu. Hosté snížili v 63. minutě, když se znovu prosadil Jaroslav Jákl. Klid na domácí stranu přinesl opět Michal Dvořák, který svým druhým gólem opět vrátil skóre dvoubrankový rozdíl. Hosté v samém závěru ještě snížili opět Jaroslavem Jáklem, ale domácí tým je již vyrovnat nenechal. Utkání na góly bohaté se muselo líbit. Oba týmy předvedly velice bojovný výkon, možná nadstandardní na mužstva ze středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Janské Lázně
Trenér domácího celku: Utkání, které se muselo líbit oku diváka. Nadstandartní výkon pro mužstva ze středu okresní tabulky.

TJ SOKOL Bílá Třemešná B
Kapitán hostujícího celku: Skvělé utkání, bohužel ale s nešťastným koncem pro nás.

Sestavy


SK Janské Lázně
V. Sameš [-] - J. Kult [-] (16. K. Borkovec [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Dvořák [-] , R. Koblížek [-] , D. Brát [-] (88. P. Doležal [-] ) , L. Macháček [-] , M. Dvořák [-] , J. Mihálik [-] , M. Sapár [-] , J. Romančák [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná B
L. Zlatník [-] - D. Wagenknecht [-] , P. Špaček [-] , P. Ježek [-] , J. Kött [-] - A. Žižka [-] (82. M. Tarant [-] ) , A. Forman [-] (85. P. Soukup [-] ) , M. Jákl [-] , T. Otradovský [-] - J. Jákl [-] , J. Murdych [-] (65. M. Hažer [-] )

Místo: J.Lázně. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PELC Michael - JANOVEC Petr (N), HAVLINA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.