2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlunice v prvním zápase sezóny porazily Jičíněves 2:1 na domácím hřišti


Branky


53. P. Calta , 60. J. Roman - 35. P. Muška
0

Žlunice otočily domácí zápas, když po poločase prohrávaly 0:1. V druhém poločase hráči Žlunic vstřelili dvě branky a zvítězili 2:1. Obě branky vstřelili po hrubých chybách hostů v obranné fázi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Žlunic první poločas nezvládli a prohráli ho 0:1

První zápas sezóny na hřišti Žlunic nabídl divákům vyrovnanou partii. Ze začátku zápasu bylo na obou stranách dost nepřesností, což plynulo jistě z opatrnosti prvního zápasu v letošním ročníku Okresního přeboru. V prvním poločase se dostali do vedení hosté z Jičíněvsi, když před velkým vápnem domácích vybojoval míč P. Muška, který tvrdou střelou k tyči prostřelil brankáře domácích, jenž na střelu nestačil zareagovat. Do konce poločasu žádná větší šance pro diváky nebyla k vidění, takže do kabin odcházeli šťastnější hosté, kteří vedli 0:1. Domácí odcházeli do kabin s tím, že budou chtít v druhém poločase zápas obrátit,což se jim, jak se dočteme dále, podařilo.

Žlunice po poločasové bouřce v kabině zápas obrátily a zvítězily 2:1

Domácím jistě pomohla poločasová domluva v kabině, protože do druhého poločasu nastoupilo velmi nabuzené domácí mužstvo.V druhém poločase domácí Žlunice hosty zatlačily na jejich půlku, z čehož pramenily hrubé chyby v obranné fázi Jičíněvse.  Po těchto hrubých chybách vstřelili domácí dvě branky, díky kterým otočili skóre zápasu na 2:1. Do konce zápasu byly na obou stranách šance, které ale ani jedno mužstvo neproměnilo v branku v síti. Domácí nakonec dovedli zápas do vítězného konce a připsali si důležité tři body na úvod sezóny, které mohou potvrdit v dalším zápase, protože hrají opět doma a to s týmem Železnice. Jičíněves naopak první body může získat doma, kdy přivítá tým Lužan.



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek - Žlunice - vedoucí mužstva: Spokojenost se třemi body na začátek sezóny. Pochvala pro celé mužstvo, které zápas v druhém poločase otočilo. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Martin Fiala.

TJ Sokol Jičíněves
Muška - Jičíněves - trenér: Ustrašený výkon celého týmu. Po náhodné brance jsme poločas vyhráli 0:1. V druhém poločase jsme odešli především po psychické stránce a domácí otočili zápas na 2:1. V příštím zápase musí být náš výkon diametrálně odlišný, abychom získali nějaké body. Výborný výkon podal hlavní rozhodčí Plíšek Martin, toho bych chtěl pochválit.



Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - Z. Myška [-] , L. Novotný [-] , P. Calta [-] , M. Fiala [-] - P. Jiřička [-] , O. Šádek [-] , J. Roman [-] , J. Kroupa [-] - T. Pižl [-] , J. Calta [-]

TJ Sokol Jičíněves
O. Dušek [-] - P. Muška [-] , M. Mendl [-] , J. Vlasatý [-] , J. Zajíček [-] - J. Suchánek [-] , D. Skořepa [-] , V. Mlejnek [-] , J. Poláček [-] - J. Šebek [-] , M. Jantač [-]

Hráči zápasu: M. Fiala - J. Vlasatý .
Místo: Žlunice. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.