Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužené vítězství hostů v souboji rezervních týmů, když Bělohrad deklasoval soupeře na jeho hřišti 1:5


Branky


0

V dnešním zápase překvapili především mladíci v dresu Bělohradu, kteří výborným výkonem přispěli k vysokému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o osudu celého zápasu, když jej hosté zcela zaslouženě vyhráli 0:4

Hned v prvním kole se střetly rezervy Hořic a Bělohradu, což slibovalo jistě zajímavý zápas. Domácí nastoupili v modrých dresech a hosté použili černobílou kombinaci. V bráně bělohradské rezervy byl brankář Věchet, který přišel z Žeretic. Začátek zápasu byl vyrovnaný a probíhal bez výraznějších šancí na obou stranách, když vládly obranné řady. Až v 10. minutě přišla první šance utkání před bránou Hořic, kdy Suchý hledal přihrávkou ve vápně Suchánka, ale domácí míč odvrátili do bezpečí. Ve 12. minutě přihrál na pravé straně Novák Šormovi, ale ten branku přestřelil. V 15. minutě měl po pakci Feixe se Suchánkem šanci Suchý, ale střela byla sražena. V 16. minutě měli šanci také domácí, když Minčák prověřil Věchta, který si připsal první zákrok. V 21. minutě se Bělohrad dostává do vedení, když Suchánek využije přihrávky od Suchého a skóre zápasu je 0:1. V 28.minutě to je již 0:2 po individuální akci Suchého. V 38. minutě po rohu Černého zahrávají domácí rukou ve vápně a na 0:3 dává M. Černý. V poslední minutě prvního poločasu  dává Feix po centru Jezbery na 0:4.

V druhém poločase hosté kontrolovali průběh zápasu a přidali ještě dvě branky

Hned po rozehrání druhého poločasu přichází chyba Nezbedy, kterou potrestal Trejbal a snížil na 1:4. V 57. minutě mohli domácí ještě snížit po šanci Kuneše, kterého vysunul Skalský. O dvě minuty později zahrával M. Černý přímý volný kop, který si nešťastně do vlastní branky srazil Šedivý a bylo to 1:5 pro Bělohrad. V 73. minutě chytá Věchet pokus Poura. V 83. minutě brankář Věchet nadvakrát lividuje přímý kop Procházky. Poslední pěknou akcí zápasu se prezentoval střídající Zahradník. Ten vybojoval u postranní čáry míč, vysunul Suchánka, který odcentroval na Zejfarta, ale ten tutovou šanci neproměnil. Hosté vyhráli zcela zaslouženě, když sympatický výkon předvedli dorostenci.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Marek Macák (vedoucí týmu): Dnešní zápas se nám nevydařil. Do dalších zápasů musíme změnit prakticky vše, abychom měli šanci získat nějaké body.

SK Lázně Bělohrad B
Miloš Petr (vedoucí mužstva): Zasloužené vítězství, po kterém si odvážíme všechny tři body. Potěšil hlavně výkon dorostenců a brankáře Věchta.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
P. Kuneš [-] - R. Machek [-] (46. J. Šedivý [-] ) , P. Procházka [-] , J. Kulhánek [-] , J. Stuchlík [-] - P. Kuneš [-] , J. Trejbal [-] (66. D. Pour [-] ) , M. Ernst [-] (56. M. Sláma [-] ) - J. Minčák [-] (64. P. Novotný [-] ) , V. Machek [-] , M. Skalský [-]

SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - J. Bičiště [-] , V. Nezbeda [-] , P. Feix [-] - R. Suchánek [-] , D. Jezbera [-] (77. L. Zejfart [-] ) , M. Černý [-] , J. Suchý [-] (88. P. Zahradník [-] ) - M. Šorm [-] (73. K. Fink ml. [-] ) , P. Novák [-] , K. Fink [-]

ŽK: 8. M. Ernst - 57. J. Suchý , 82. R. Suchánek .
Hráči zápasu: J. Suchý , M. Černý .
Místo: Hořice. Počet diváků: 96.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.