1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas dvou týmů z čela tabulky pro sebe po penaltových kopech urvali bělohradští borci, když vyhráli na penalty 1:2


Branky


0

Na hřišti v Lužanech se střetli týmy, které měly plný bodový zisk a vyhřívaly se na medailových pozicích. Dal se tedy očekávat velmi vyrovnaný zápas, což se následně potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas, ve kterém byla vidět především spojnice trefená R. Šormem z Bělohradu.

V sobotním podvečeru se na lužanském hřišti střetla dvě mužstva z popředí tabulky, která vybojovala v úvodních kolech stoprocentní bodový zisk. Domácí měli po dvou zápasech skóre 5:3 a hosté 8:3. Očekával se tedy zápas, ve kterém by mohlo padnout hodně branek.  Domácí nastoupili v dresech modré barvy, hosté v bíločerné sadě. Hostům v sestavě chyběla trojice M. Loner, Suchánek, Feix a tak je museli zastoupit mladí hráči. Je třeba podotknout, že tito hráči ani v nejmenším nezklamali. Od začátku střetnutí byli aktivnější hosté z Bělohradu, měli více ze hry a přicházely i nějaké šance, které ale většinou končily v náručí domácího brankáře Brádleho. Největší příležitost ke vstřelení prvního gólu měl R. Šorm ve 13. min., po akci M. Černého, ale proti jeho střele byla spojnice břevna a pravé tyče domácí brány. Ke konci prvního dějství se hra vyrovnala, ale diváci se žádné vstřelené branky nedočkali. Proto se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

Druhý poločas byl ovlivněn řadou střídání na obou stranách a zápas po základní hrací době byl ukončen za stavu 1:1.

Ve druhém poločasu se střídalo na obou stranách, což ovlivnilo průběh hry. Bělohradu byl ze strany pomezního neuznán regulérní gól, který vstřelil Suchý v 61. minutě. O sedm minut později po Odvárkově přihrávce, Suchý střelou k pravé tyči poslal hosty do zaslouženého vedení 0:1, které vydrželo až do poslední minuty, když již hosté hráli v deseti (odstoupení zraněného Stárka). Osudná a hrubá chyba gólmana Věchta umožnila Hofmanovi (střela z 30. metrů) vyrovnat na 1:1. Následovaly penalty, při kterých byli hosté přeci jen úspěšnější a nakonec zvítězili 1:2. Zápas mířil k vítězství hostujícího týmu, ale hrubá chyba brankáře rozhodla o importu jednoho bodu do týmu domácích.

O bod více po penaltovém rozstřelu si připsali hráči z Bělohradu.

Domácí na penalty prohráli 1:2 a hosté si připsali cenné dva body do tabulky, které je udrželi na špici soutěže OP. Ani domácí nemusí smutnit, protože k zisku jednoho bodu jim přispěl hostující brankář svojí chybou. Penaltový rozstřel zaslouženě získlaly ve svůj prospěch hosté z Bělohradu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Berger Jaroslav (vedoucí Lužan): Pro nás cenný bod, když jsme vyrovnaly v 90. minutě po střele Hofmana a chybě brankáře hostů Věchta. Jinak vcelku vyrovnaný zápas.

SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí Bělohradu): Osudná chyba gólmana Věchta umožnila Hofmanovi vyrovnat v 90. minutě a tak se šlo do penalt, při kterých jsme byli přeci jen úspěšnější.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - P. Tománek [-] (81. D. Kvasnička [-] ) , V. Brožíček [-] , D. Jína [-] , Z. Jaroš [-] - M. Kaláb [-] , J. Patřín [-] , M. Hofman [-] , T. Zich [-] (65. P. Volšička [-] ) - V. Ponikelský [-] , L. Ondráček [-]

SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - J. Bičiště [-] , V. Nezbeda [-] , J. Zejfart [-] , L. Zejfart [-] (46. P. Novák [-] ) - J. Suchý [-] , D. Holomba [-] , M. Černý [-] (52. T. Nezbeda [-] ) , J. Folprecht [-] (65. P. Zahradník [-] ) - M. Šorm [-] (59. J. Odvárko [-] ) , R. Šorm [-] (80. J. Stárek [-] )

Hráči zápasu: M. Hofman - J. Suchý .
Místo: Lužany. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Lebeda - Mrkvička Jaroslav, Kajzr Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.